....

“ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑ” ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΝΤΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



Αρχίζει και ζεσταίνεται το προεκλογικό κλίμα μετά και την πρώτη δημόσια και ανοιχτή συγκέντρωση του πρώην Δημάρχου Έδεσσας και νυν υποψηφίου Γιάννη Σόντρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου, την Κυριακή το πρωί, παρουσία φίλων και υποψηφίων με τον συνδυασμό «Έν έργω».
Ο Γ.Σόντρας μίλησε για όλους και για όλα, τονίζοντας τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται για άλλη μια φορά στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, στις θητείες του Π.Σούγγαρη, του Χρ. Βοσνάκη και την δική του. «Πρέπει να φύγει ο Γιάννου… τελείωσε με την διαδικασία του Κλεισθένη..» ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.
Η δημοτική του παράταξη «Εν έργω» έχει ως μότο «με ποιους πάμε και που»… αναρωτώμενος «πίσω;.. Μπροστά..!».
Μίλησε ανθρώπινα, χωρίς κείμενο, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που θέτει ο Κλεισθένης, ο νέος νόμος για την  Αυτοδιοίκηση. Παράλληλα έκανε και τον προσωπικό του απολογισμό, φωτίζοντας το 2009 τότε που όλοι έλεγαν ότι θα πήγαινε για βουλευτής.. Ο ίδιος όμως από αγάπη για τον τόπο προτίμησε τον δημαρχιακό θώκο.
Πολλαπλά μηνύματα έστειλε η πρώτη εμφάνιση του Γ.Σόντρα, πολλά θέματα που περιμένουμε να απαντηθούν και από τους άλλους υποψηφίους.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments