....

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ LEADER, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ένα νέο έργο που αφορά τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση προϊόντων υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας & Πρόεδρο

της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κτηνοτροφικού Πιστωτικού Σταυροδρομίου «ΟΠΕΥΣ» κ. Βαγγέλη Γραμματικόπουλο. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της προκήρυξης του άξονα 4, της κοινοτικής πρωτοβουλίας Leader.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο με τίτλο «Επέκταση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενης μονάδας συγκέντρωσης, συσκευασίας, τυποποίησης, συντήρησης, ψύξης και διάθεσης οπωροκηπευτικών προϊόντων» με συνολικό προϋπολογισμό έργου 296.856,40 ευρώ.

Σε σύντομη δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η οργάνωση με έμφαση στην ποιότητα και εξωστρέφεια και η αποτελεσματική διάθεση των ευαίσθητων αγροτικών προϊόντων, όπως τα οπωροκηπευτικά, είναι βασική προτεραιότητα του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού. Μέσω του προγράμματος Leader ενισχύουμε επενδύσεις τοπικών επιχειρήσεων ώστε να σταθούν με αξιώσεις, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν μερίδιο της αγοράς στον σύγχρονο, διεθνή ανταγωνισμό».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments