....

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΓΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στο Κέντρο ΕΛΓΟ «Δήμητρα» που βρίσκεται στην Ε.Ο. Έδεσσας Μαυροβουνίου (πρώην ΚΕΓΕ) ξεκινά προγράμμα κατάρτισης για τις εξετάσεις πιστοποίησης ορθολογικής χρήσης φυτοπροστατευτικών, διάρκειας 12 ωρών και είναι δωρεάν. όσοι είναι ενδιαφερόμενοι και θέλουν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής τους πρέπει να γνωρίζουν ότι το παράβολο ανέρχεται στα 25 ευρώ και μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2381089483 για να ενημερηθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά της αίτησης.Image and video hosting by TinyPic

Η όλη προσπάθεια είναι του του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ( ΥΠΑΠΕΝ) , και ανταποκρίνεται στην παροχή του Έλληνα αγρότη για ποιοτικές υπηρεσίες με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνσή του και ανακοινώνει ότι στις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δομές του θα υλοποιηθούν προγράμματα κατάρτισης και οι εξετάσεις πιστοποίησης των αγροτών στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων ( ΟΧΓΦ).

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης και τις εξετάσεις πιστοποίησης είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Επίσης η Δ/νση Γεωργίας Ν.Πέλλας ετοιμάζεται και αυτή να θέσει σε λειτουργία εντός των ημερών  Κέντρο Πιστοποίησης στη Σκύδρα Πέλλας.

Περισσότερες πληροφορίες για το παραπάνω θέμα θα αναρτήσουμε σύντομα στην ιστοσελίδα μας .

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments