....

ΒΡΥΤΑ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΣΦΛΑΤΟΣΤΡΩΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (VIDEO PHOTOS)

Χθές 19-12-2015 στα Βρυττά - Πέλλας συνέβη ότι απαξιωτικό μπορεί να συμβεί για έναν Δήμαρχο και έναν Δήμο, με πρωτοβουλία λοιπόν του Προέδρου  συγκεντρώθηκαν χρήματα από τους κατοίκους και αγοράσθηκαν 16 τόνοι ασφάλτου και έτσι με την βοήθεια εθελοντών κατοίκων ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Από το 2013 οι βλάβες της ύδρευσης στο χωριό Βρυττά Έδεσσας μετά την αποκατάστασή τους δεν τοποθετήθηκε άσφαλτος στους δρόμους όπου είχαν γίνει οι εργασίες. Από τον  Πρόεδρο του χωριού Μάκη Τζαβέλλα έγιναν επανειλημμένες ενοχλήσεις προς τον Δήμο και την ΔΕΥΑ για να γίνει η ασφαλτόστρωση και οι απαντήσεις που έπαιρνε ήταν ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ισχυρίζονταν ότι δεν υπήρχαν χρήματα ενώ σε άλλα χωριά γίνονταν έργα συνεχώς.

Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι και απογοητευμένοι με την  απαράδεκτη στάση του Δήμου για το χωριό των Βρυττών και έτσι δηλώνουν ότι δεν θα πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν για τα σχετικά έργα που πρέπει να γίνονται στο χωριό. Εδώ να πούμε πως αυτό συμβαίνει και με άλλα χωριά. Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments