....

«ΒΡΟΧΗ» ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ STAR, ALPHA, ΑΝΤ1, MEGA ΚΑΙ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ (VIDEO)

Αφορούν ασφαλιστικά μέτρα είτε κατά συνυποψηφίων τους στη δημοπρασία είτε κατά της ίδιας της διαδικασίας

«Βροχή»  έπεσαν το πρωί της Τετάρτης οι φάκελοι με τα ασφαλιστικά μέτρα στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης από τηλεοπτικούς σταθμούς είτε κατά της διαδικασίας είτε κατά υποψηφίων στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συνολικά από το πρωί έχουν θυροκολληθεί πέντε φάκελοι από STAR, ALPHA, ANT1, MEGA και ΣΚΑΪ, με τη σειρά που έγινε η διαδικασία.

Στην είσοδο του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας στο οποίο έχουν κλειστεί από το πρωί της Τρίτης οι υποψήφιοι καναλάρχες αρχικά θυροκολλήθηκε από δικαστικό επιμελητή ένας φάκελος στον οποίο περιέχονται τα ασφαλιστικά μέτρα του τηλεοπτικού σταθμού STAR κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα.


Όπως είπε ο δικαστικός επιμελητής η θυροκόλληση έγινε σήμερα γιατί αυτή ήταν η τελευταία ημέρα που μπορουσε να γίνει αυτή η επίδοση.

Η πρώτη θυροκόλληση αφορούσε ασφαλιστικά μέτρα του σταθμού STAR





Λίγο μετά τις 10 το πρωί ακολούθησε η θυροκόλληση ασφαλιστικών μέτρων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA. Στις 10:20 περίπου, αστυνομικός πήγε στο σημείο και παρέλαβε τους φακέλους. 

Τα ασφαλιστικά μέτρα από το κανάλι της Κάντζας αφορούν τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του καναλιού «Ε» (σ.σ. δεν συμμετέχει στη διαδικασία καθώς υπήρξε πρόβλημα με την εγγυητική του επιστολή), της εταιρείας του κ. Καλογρίτσα με το σκεπτικό ότι ενώ στην προκήρυξη για το διαγωνισμό αναφέρεται ότι οι εταιρείες πρέπει να έχουν αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή ραδιοτηλεπτικων υπηρεσιών στο καταστατικό της γίνεται αναφορά και σε άλλους σκοπούς όπως εκδόσεις, της εταιρείας Dimera του Ιβάν Σαββίδη, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εταιρείας ALTER EGO.

Η θυροκόλληση του φακέλου των ασφαλιστικών μέτρων του ALPHA





Ο τρίτος φάκελος με ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί και ήταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κατά της εταιρείας DIMERA συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη και λίγα λεπτά αργότερα θυροκολλήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που κινείται κατά της διαδικασίας της δημοπρασιας.

Πέμπτος φάκελος ήταν αυτός του ΣΚΑΪ για ασφαλιστικά μέτρα κατά της δημοπρασίας από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αλλά και κατά των τεσσάρων νέων σχημάτων που μετέχουν στην εν εξελίξει διαδικασία.

Οι φάκελοι ANT1, MEGA και ΣΚΑΪ μαζί με ένα άσχετο με τις τηλεοπτικές άδειες εξώδικο του ΕΘΝΟΥΣ



Λίγο πριν το μεσημέρι θυροκολλήθηκε άλλος ένας φάκελος με ασφαλιστικά μέτρα του ΑΝΤ1 κατά της διαδικασίας αλλά και του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.

Ακολούθησε στις 3 η θυροκόλληση του φακέλου με τα ασφαλιστικά μέτρα και από την εταιρεία του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα κατά όλων των υπαρχόντων τηλεοπτικών σταθμών.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments