....

ΒΟΜΒΑ - ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ

Συνταρακτικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά την εκφοβιστική επίθεση στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη, και τη φωτιά που άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκδική, πληροφορίες αναφέρουν ότι πάμε για διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά από όλα αυτά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει δώσει εντολή στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες για διακοπή επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, τη στιγμή που ο Κύπριος παράγοντας αναμένεται στη χώρα μας την Πέμπτη.

Όλα τα εθνικά πρωταθλήματα αναστέλλονται και επίσημα μετά από ανακοίνωση της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τουλάχιστον μέχρι την ανακοίνωση των αιτίων της πυρκαγιάς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Η ΕΠΟ κάνει αυτόν τον διαχωρισμό προκειμένου να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για εμπρησμό ή φυσικά αίτια που οδήγησαν στην πυρκαγιά και εν συνεχεία να επανεξετάσει την στάση της.

Όπως τονίζεται μάλιστα στην ανακοίνωση η διοικούσα επιτροπή έχει ειδοποιήσει σχετικά και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος ενημέρωσε σχετικά την FIFA και την UEFA.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής  όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

Έβαλαν φωτιά στο σπίτι του Μπίκα. Κάηκε ολοσχερώς

Την ώρα που τόσο ο Μπίκας όσο και ο Καλύβας είχαν μεταπεισθεί από την πολιτική ηγεσία και από τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA και είχαν ανακαλέσει τις παραιτήσεις έπειτα από τη μαφιόζικη επίθεση, στο σπίτι του Τσαχειλίδη ένα νέο χτύπημα της «καμόρα» έστειλε νέο τρομοκρατικό μήνυμα αυτή τη φορά στον αρχιδιαιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι του Μπίκα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής δέχτηκε εμπρηστική επίθεση και κάηκε ολοσχερώς ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε διπλανά σπίτια.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε τη στιγμή ο Γιώργος Μπίκας που είχε πειστεί να παραμένει, δημιουργεί εύλογους συνειρμούς.

Η υπόθεση θα ερευνηθεί, είναι σαφές όμως ότι στο χώρο του ποδοσφαίρου συνδέουν τα δύο περιστατικά και κάνουν λόγο για παρακράτος που δρα ανενόχλητο.

filathlos

 

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με το filathlos.gr, το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διακοπεί.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει δώσει εντολή στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, για επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, τη στιγμή που ο Κύπριος παράγοντας αναμένεται στη χώρα μας την Πέμπτη.

«Θα ανασταλεί η διεξαγωγή του συνόλου των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου για όσο χρόνο κριθεί αναγκαίο, έστω και αν αυτό συνεπάγεται μελλοντικό αποκλεισμό των ομάδων μας από τις διεθνείς διοργανώσεις. Η εντολή της FIFA προς την ΠΔΕ είναι σαφής και διαρκής και η ΠΔΕ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στον δρόμο της εντολής αυτής μέχρι την ολοκλήρωση της αποστολής της», είναι η εισήγηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη προς την επιτροπή της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net.

Πηγή: filathlos.gr

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments