....

ΒΟΛΟΣ: ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 19 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ 73ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ

Συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών επέβαλε ομόφωνα την Τρίτη (12/6) το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Τρικάλων, σε 73χρονο συνταξιούχο από το Βόλο, τον οποίο έκρινε ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 14 ετών, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η ποινή επιβλήθηκε χωρίς ελαφρυντικό, με ψήφους 5 έναντι 2, ενώ στον καταδικασθέντα επιβλήθηκε ποινή στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε έτη και η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο 73χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η απόφαση του Κακουργιοδικείου ήταν 10 χρόνια κάθειρξη για κάθε ένα από τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια, που ο 73χρονος κατηγορούταν ότι είχε ασελγήσει και κατά συγχώνευση 10 χρόνια, συν τρία, συν τρία, συν τρία, σύνολο 19 χρόνια κάθειρξη. Η εισαγγελική πρόταση ήταν να του επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 22 ετών και κατά συγχώνευση 10 χρόνια συν τέσσερα, συν τέσσερα, συν τέσσερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος κατηγορούνταν ότι το καλοκαίρι του 2013, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών τότε, τα οποία φέρεται να έπαιρνε μαζί του για μπάνιο, μαζί με τα εγγόνια του.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments