....

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ Ο BΡAZIΛIANOΣ MARCELLO TROISI MOREIRA Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (PHOTOS)

 

 

Ο Μαρσέλο Τροΐζι Μορεϊρα ανέλαβε ως πρπονητής την Καλλιθέα της νέας σεζόν.

 

Ο Μαρσέλο στην ποδοσφαιρική του καριέρα πέρασε και από την ομάδα του ΕδεσσαΙκού την 3ετία 1996-1998 παίζοντας στην Α' Εθνική κατηγορία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την Έδεσσα την έχει επισκεφτεί αρκετές φορές  καθώς έχει αρκετούς καλούς φίλους και παλιούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ο οποίος έχει εκφράσει την μεγάλη του επιθυμία να παίξει σε κάποιους αγώνες με τους Βετεράνους του ΕδεσσαΙκού που κατά καιρούς διοργανώνονται.

 

http://edessapal.blogspot.gr/2011/03/

Με τον Μαρσέλο Τροΐζι θα πορευτεί η Καλλιθέα αυτή την αγωνιστική περίοδο. O Βραζιλιάνος προπονητής μίλησε στο Fl News για την ομάδα που θέλει να χτίσει, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αθηναϊκής ομάδας. Αρχικά είπε: «Φτιάχνουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για να βρεθεί η Καλλιθέα στη θέση που της αξίζει. Είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση. Περιμένω μερικές απαντήσεις ακόμη. Προς το παρόν είμαστε τρεις Βραζιλιάνοι στην ομάδα, αλλά μπορεί να έρθουν κι άλλοι».

Πρόσθεσε: «Είμαι παθιασμένος με την Ελλάδα και το σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό και αξιοπρόσεκτο για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ειδικά, η πρώτη κατηγορία. Δεν θα αντιμετωπίσω δυσκολίες, αν και είναι η πρώτη μου προπονητική εμπειρία στην Ελλάδα.

Έπαιξα εδώ και γνωρίζω τη νοοτροπία των Ελλήνων. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς θα αγωνιστούν πολλά νέα παιδιά αλλά δουλεύω για να έχω επιτυχία, όπως και στις προηγούμενες ομάδες από τις οποίες πέρασα».

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments