....

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ... ΓΡΑΒΑΤΑ - "ΘΑ ΤΗ ΦΟΡΕΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΟΥΡΕΨΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ" (VIDEO + PHOTO)

- Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μια μέρα πριν από τις εκλογές


- Εμφανίστηκε βέβαιος πως η χώρα θα έχει κυβέρνηση μέσα σε τρεις μέρες και δεν θα υπάρχει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση
- Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρτιν Σούλτς και θα έχουν και το βράδυ της Κυριακής
- Δεν έχω αποφασίσει ποιον θα προτείνω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ο Αλέξης Τσίπρας
- Χαλαρός και ευδιάθετος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε γεύμα με δημοσιογράφους στο Ζάππειο


 

Λίγες ώρες πριν πέσει και επίσημα η αυλαία της προεκλογικής περιόδου, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στο εστιατόριο Αγροτέρα στο Ζάππειο για φαγητό με στενούς του συνεργάτες και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, χαμογελαστός και χαιρέτισε τους πάντες! Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν και τα όσα είπε στους δημοσιογράφους που έβγαλαν... ειδήσεις. Κυρίως το ότι εμφανίστηκε βέβαιος ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε δεύτερη εκλογική διαδικασία και είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο είτε αν χρειαστεί ψήφος ανοχής ή κάποια συνεργασία.
 


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα και όπως τόνισε από την περιοδεία που έκανε σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου διαπίστωσε, όπως είπε, πως το κλίμα στον κόσμο είναι καλύτερο απ’ ό,τι πριν από τις εκλογές του 2012 και κυρίως στην περιφέρεια. Και αυτό, εκτιμά η Κουμουνδούρου, ίσως προδιαγράφει το αποτέλεσμα.

Οι ειδήσεις όμως βγήκαν... μετά. Αρχικά αποκάλυψε ότι νωρίτερα το Σάββατο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς και συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά το βράδυ της Κυριακής όταν θα υπάρχει η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών.

 

 

 

 


Με αφορμή τα... μανικετόκουμπα που φόρεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή, οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να του θέσουν το... καυτό ερώτημα: γραβάτα, θα φορέσει;

Η απάντηση ήταν... βόμβα. «Γραβάτα θα φορέσω αν κουρέψω το χρέος» είπε!

«Εγώ δεν αλλάζω dress code» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως καλώς ή κακώς η εμφάνισή του είναι ένα από τα πράγματα που τον χαρακτηρίζουν και αν βάλει γραβάτα θα δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα, το οποίο, όπως είπε, δεν θέλει να δώσει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για το αν έχει αποφασίσει ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κυβέρνησή του, αν το κόμμα σχηματίσει κυβέρνηση, αλλά ούτε και το ποιος θα είναι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

 

 

 

 


Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε και την ιστορική φράση του Χαρίλαου Φλωράκη "να ρωτήσουμε και το μαξιλάρι" είχε πει ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ. Παραφράζοντας τη φράση αυτή, ο κ. Τσίπρας είπε: θα το σκεφτώ το βράδυ στο μαξιλάρι μου.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνόδευαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου και επίσης υποψήφιος βουλευτής Νίκος Παππάς, ενώ παρόντες ήταν επίσης οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Θόδωρος Δρίτσας κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

www.newsit.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments