....

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ …Ο ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ! (VIDEO)

Οι επιβάτες κατάλαβαν τα τελευταία δευτερόλεπτα ότι έρχεται το τέλος

Προφανώς ο πιλότος προσπάθησε να μείνει ψύχραιμος και να μην σπείρει πανικό – Τα χτυπήματα στην πόρτα προς το τέλος γίνονται πολύ έντονα Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα στο «φως» για την τραγωδία με το μοιραίο αεροσκάφος της γερμανικής εταιρείας Germanwings, το οποίο συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, παίρνοντας τις ζωές 149 ανθρώπων.
Κατά τις ανακοινώσεις για την αεροπορική τραγωδία που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εισαγγελέας Μασσαλίας είπε πως από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτει ότι ο συγκυβερνήτης του Airbus 320, ο 28χρονος Andreas Lubitz, ήταν μόνος του στο πιλοτήριο την ώρα της συντριβής και ότι εσκεμμένα επέλεξε να καταστρέψει το αεροπλάνο!
Το μαύρο κουτί έριξε κατά κάποιο τρόπο «φως» και σε όσα συνέβαιναν μεταξύ των επιβατών.
Ειδικότερα, ενώ το αεροπλάνο έχανε ύψος για 18 ολόκληρα λεπτά, φαίνεται ότι οι επιβάτες δεν είχαν επίγνωση της τραγικής τους μοίρας. Οπως αποκάλυψε ο εισαγγελέας Μασσαλίας, οι επιβάτες του αεροσκάφους κατάλαβαν τι συνέβαινε μόνοτα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν και ακούστηκαν δυνατά οι κραυγές τους.
Ο συγκυβερνήτης δεν ήθελε, πιθανότατα, να προκαλέσει την ανησυχία των επιβατών και να επικρατήσει πανικός στο αεροπλάνο. Έτσι, όπως αποκάλυψε ο Εισαγγελέας, τα θύματα δεν αντελήφθησαν πως το αεροπλάνο πρόκειται να συντριβεί παρά «την εντελώς τελευταία στιγμή», ότι «έχασαν ακαριαία τη ζωή τους και πως «ακούστηκαν κραυγές τις εντελώς τελευταίες στιγμές».
Ίσως τα χτυπήματα του πιλότου στην πόρτα του πιλοτηρίου, τα οποία πριν την μοιραία πτώση εντάθηκαν, ανησύχησαν τους άτυχους επιβάτες.
Μπορεί να εικάσει κανείς ότι ο έμπειρος κυβερνήτης ήταν ο μόνος που είχε καταλάβει ότι κάτι δραματικό συνέβαινε, ωστόσο προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος για να μη σκορπίσει πανικό μεταξύ των επιβατών. Γι' αυτό και τα χτυπήματα στην πόρτα γίνονται έντονα μόνο προς το τέλος.

http://www.protothema.gr

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments