....

ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 57χρονου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σε πάρκινγκ στον Άγιο Κωνσταντίνο, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία, πρόκειται για έναν 70χρονο, ο οποίος πριν από τρεις μήνες περίπου είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Χαλκίδας, όπου εξέτιε ποινή για απάτες με ακάλυπτες επιταγές.

Ο άνδρας αυτός φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα και όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους συμφώνησαν να τον μεταφέρει ο 57χρονος με το αυτοκίνητό του από τη Χαλκίδα στη Βόρεια Ελλάδα έναντι 500 ευρώ.

Ο 57χρονος λοιπόν πήγε στη Χαλκίδα και τον πήρε από ένα φιλικό του σπίτι και ξεκίνησαν το ταξίδι για τη Βόρεια Ελλάδα. Στον Άγιο Κωνσταντίνο οι δύο φίλοι φέρονται να σταμάτησαν για φαγητό και μετά το φαγητό το θύμα ζήτησε από το δράστη να του δώσει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια και τελικά ο 70χρονος να δολοφονήσει το φίλο του. Μάλιστα όλες αυτές τις μέρες κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του θύματος και είχε καταφέρει να ξεφύγει από την αστυνομία. 

Έκανε όμως το λάθος να ανοίξει το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments