....

ΤΗΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ΑΦΙΣΑ)

 

 

 

 

 

 

 

Δύσκολο είδος η κωμωδία. Ειδικά όταν το έργο καλείται να μεταφερθεί από τη μεγάλη οθόνη στο σανίδι. Δύσκολο ακόμα καθώς η Κινηματογραφική του έκδοση είναι πολυαγαπημένη και αναγνωρισμένη από το ευρύ κοινό που έχει ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές του. Δύσκολο διότι οι πρωταγωνιστές του ανήκουν στο πάνθεον του Ελληνικού star system και ακόμα δυσκολότερο όταν μία ερασιτεχνική Θεατρική ομάδα από την σκηνοθεσία και την σκηνογραφία μέχρι και την ερμηνεία των ρόλων, μοιραία δεν θα αποφύγει την σύγκριση.

Το στοίχημα μεγάλο, όχι όμως αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Όταν έχουμε σαν οδηγό το μεράκι και την αγάπη για την τέχνη που ανιδιοτελώς υπηρετούμε, το πνεύμα συνεργασίας, εργατικότητας και ομαδικότητας που χαρακτηρίζει κάθε Θεατρική ομάδα, την ποιότητα που προσφέρει κάθε  παραγωγή του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε ένα κοινό που μας ακολουθεί και μας στηρίζει για 38 ολόκληρα χρόνια, και απώτερο στόχο την προσφορά πολιτισμού στην πόλη μας, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μας δικαιώσει.

Φίλες και φίλοι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, σας καλούμε να στηρίξετε τη νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής που θα ανέβει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας από την Κυριακή 29 Οκτώβρη ως και την Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017 με ώρα έναρξης 9.15.

Σας καλούμε να γίνεται συνοδοιπόροι μας στο νέο μας Θεατρικό ταξίδι μέσα από την εκρηκτική κωμωδία «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ»-γνωστότερη ευρέως και με τον τίτλο «Ο Μπακαλόγατος»-που έγραψε ο Ντίνος Κατσουρίδης βασισμένος στο Θεατρικό έργο των αδερφών Γιώργου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, και που με μαεστρία μετέφερε στον Κινηματογράφο υπογράφοντας συγχρόνως και την σκηνοθεσία. (Πρώτη προβολή 21 Μαρτίου 1963).

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε μία παράσταση σε ένα έργο που απαιτεί στόφα πρωταγωνιστή για όλους τους ρόλους και που οφείλαμε σεβόμενοι τους δημιουργούς του, να κρατήσουμε τη φινέτσα, τους ρυθμούς και τις συμπεριφορές των χαρακτήρων του στο ακέραιο. Μία παράσταση με αναρίθμητες εκρήξεις γέλιου, που μεταφέρει χαρά και ευφρόσυνη διάθεση τόσο μέσα από την υψηλής ποιότητας χιούμορ της όσο και από τις απολαυστικές ερμηνείες των ηρώων που ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. Μια παράσταση που τιμά τον θεατή της. Μια παράσταση που αξίζει να παρακολουθήσετε και να χειροκροτήσετε. Ένα εξαιρετικό επιτελείο ανθρώπινου δυναμικού εργάζονται πυρετωδώς αυτό το διάστημα με εντατικές πρόβες στο εντευκτήριο του συλλόγου καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής των παραστάσεων πλησιάζει.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι: Αγανάνη Ελένη, Αζέπη Ελένη, Γκόγλης Βασίλης, Δαδιώτη Βάλια, Δουρβάνης Δημήτρης, Καράλη Ελένη, Κιοσές Παντελής, Νανόπουλος Παναγιώτης, Τοπαλίδης Νίκος, Τσακίρη Ελένη, Φανιόπουλος Λάκης και Χατζής Χρήστος. Την σκηνοθεσία υπογράφει η Δέσποινα Οτουντζίδου.

 

 

OCT17067

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments