....

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η κ. ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ELIZABETH CHU

elizabeth_chu

Τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Έδεσσα που διοργανώθηκε από τον Δήμο Έδεσσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή κοινότητα Πέλλας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Π.Ε. Πέλλας κ.κ. Γιουματζίδης Βασίλης, Θεοδωρίδης Ηλίας, η κα. Τζάκρη Θεοδώρα, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Ταξίαρχος κ. Γεωργίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας ,  εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ. και η περιφερειακή σύμβουλος κα Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία. Σημαντικό ρόλο στην άρτια οργάνωση και ροή της εκδήλωσης έπαιξε η παρουσία του στελέχους της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, κας Ειρήνης Σκουλή, η οποία βοήθησε σημαντικά στις μεταφράσεις και στο επικοινωνιακό κομμάτι.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό της η κα. Πρέσβειρα, αφού ευχαρίστησε τον κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την υποδοχή και τη φιλοξενία,  δήλωσε πως αισθάνεται πολίτης της Πέλλας και ότι είναι πολύ σημαντικοί οι δεσμοί φιλίας που τη συνδέουν με την τοπική κοινωνία και τις τοπικές αρχές. Κάτι που δείχνει τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει η κα. Chu για την Πέλλα και τους ανθρώπους της είναι , το γεγονός ότι  προέβη στη δωρεά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε φορείς της Πέλλας ώστε να συνδράμει με τη σειρά της στο δύσκολο και σημαντικό έργο που προσφέρουν. Οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι τεχνολογίας της Taiwan η οποία χαρακτηρίζεται τεχνολογία αιχμής με πολλές και σύγχρονες δυνατότητες. Οι αποδέκτες της κίνησης αυτής ήταν: η σχολική επιτροπή Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης Έδεσσας, η σχολική επιτροπή Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης Έδεσσας, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, ο Πολιτιστικός-Ψυχαγωγικός Σύλλογος Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών, το Εδεσσαϊκό Θέατρο, το Δημοτικό Σχολείο Ζέρβης, ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας και Περιχώρων «Ακρίτες Αλμωπίας», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Προμάχων Αλμωπίας «Οι Πρόμαχοι». Επίσης, η Πρέσβειρα δώρισε έναν φορητό Η/Υ στο έτερο τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, τη Δρ. Παπαδοπούλου.

 

Επιπλέον, η κα. Πρέσβειρα δήλωσε ότι τρέφει μεγάλο θαυμασμό για το Μέγα Αλέξανδρο και πως προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της που είναι μια έκθεση αφιερωμένη στον Έλληνα Στρατηλάτη και στην Πέλλα στην Ταϊπέι, δράση που όμως δεν προχώρησε λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων. Άλλωστε, προσκάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας , το Δήμαρχο Έδεσσας και την κα. Σκουλή στη Διεθνή Ταξιδιωτική Έκθεση της Ταϊπέι, η οποία λαμβάνει χώρα από 11 μέχρι 14 Νοεμβρίου 2011, με σκοπό την προβολή των τουριστικών προορισμών και αξιοθέατων της πόλης της Έδεσσας.

 

Photo: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη, του Δημάρχου κ. Γιάννου και της Πρέσβειρας κας Chu

{flv}elizabeth1{/flv}

Απονομές

{flv}elizabeth2{/flv}

Δηλώσεις σε Ερωτήσεις μας

{flv}elizabeth3{/flv}

Σχόλια - Facebook Comments