....

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE


Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τηλεόραση στο κινητό σου οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι και να μη χάνεις ούτε λεπτό από τους αγώνες της ομάδας σου και τις αγαπημένες σου εκπομπές.

Ανακάλυψε τώρα και εσύ τις μοναδικές υπηρεσίες mobile TV της Vodafone και μην χάνεις στιγμή από τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα!

Οι συνδρομητές μας απολαμβάνουν πλέον τη δυνατότητα να έχουν τηλεόραση υψηλής ανάλυσης (HD) στο κινητό τους παρακολουθώντας το πρόγραμμα όλων των καναλιών ζωντανά σε υψηλή ανάλυση με κωδικοποίηση Η264, στερεοφωνικό ήχο και ανάλυση οθόνης 320x240, μέσα από το δίκτυο της Vodafone, απευθείας στο κινητό σου. Η τηλεόραση υψηλής ανάλυσης είναι διαθέσιμη, σε σημεία με κάλυψη 3G (HSDPA)!

Για πρώτη φορά HD Mobile TV στα iPhone!

Σήμερα η Vodafone, πάντα κοντά στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των καταναλωτών καινοτομεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ζωντανό Τηλεοπτικό Πρόγραμμα για όλες τις συσκευές iPhone (3G, 3GS, 4). Τώρα, όλοι οι χρήστες iPhone μπορούν να παρακολουθήσουν 24ώρες το 24ωρο ζωντανό πρόγραμμα τηλεόρασης, από τους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως: Mega, ANT1, Alpha, Star Channel, Mad TV, ERT Sat αλλά και NovaSports 1,2 & 3, μέσα από το δίκτυο 3G της Vodafone

Που θα βρείς την υπηρεσία:

Μέσα από το μενού του Vodafone live! και του MyWeb, και πιο συγκεκριμένα, επιλέγοντας το αγαπημένο σου κανάλι ή πρόγραμμα από την σελίδα TV.

Για την πρόσβαση στο Novasports Mobile αρκεί η αποστολή δωρεάν γραπτού μηνύματος με την λέξη NOVA στο 1222.

Για την πρόσβαση στα υπόλοιπα κανάλια, στείλτε με δωρεάν γραπτό μήνυμα την λέξη TV στο 1222.

Οι χρεώσεις των υπηρεσιών είναι:

•Unlimited TV
1,85 € για ημερήσια χρέωση και 5,17 € για μηνιαία συνδρομή για να παρακολουθήσεις όλα τα κανάλια Alpha, ANT1, MEGA, MAD, STAR, ERT World.
•Novasports Mobile
Η συνδρομή για την Υπηρεσία NovaSport Mobile (Novasports 1, 2, 3) κοστίζει €2,46 για μία εβδομάδα και €6,15 για ένα μήνα.
•Videos* •Adult Videos: €3,62 για 2 videos ανά εβδομάδα και από 2,46 ανά video
•Adult TV: Οι συνδρομές για το πρόγραμμα των καναλιών Playboy TV, Video Pleasure, Erotic Zone και Blue TV κυμαίνονται από 3,32 € ανά ημέρα έως 6,77 € ανά μήνα.

* Οι υπηρεσίες Videos και Adult TV δεν είναι διαθέσιμες στις συσκευές iPhone.

Η παρακολούθηση του mobile TV από το κινητό δεν έχει χρέωση χρήσης δεδομένων ούτε καταναλώνει από τα διαθέσιμα δεδομένου του προγράμματος χρήσης του συνδρομητή.

Ορισμένα προγράμματα μπορεί να μην μεταδίδονται λόγω έλλειψης δικαιωμάτων από τα κανάλια για την μετάδοση του προγράμματος σε κινητά τηλέφωνα.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

Σχόλια - Facebook Comments