....

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΟΥΣ «ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

 

Απάντηση μέσω Facebook δίνουν οι αναγνώστες της aftodioikisi.gr στην ευθεία επίθεση εναντίον τους που εξαπέλυσε ο Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολιτικής εκδήλωση της ΝΔ. Είπε ότι: “Αυτοί που δεν θέλουν την αξιολόγηση είναι αυτοί που λουφάρουν, αλλά αυτοί είναι λίγοι”.

Δείτε κάποια σχόλια:

 

Ας πει κάποιος στον Μητσοτάκη πως δεν μπορεί να μιλάει για λουφαδορους αυτος που δεν εχει δουλέψει ποτε του και ζει με τα λεφτα του μπαμπα του….απλα εχουμε ξυπνησει και ΠΛΕΟΝ ξερουμε που αποσκοπούσε το ολο θεμα…έδιναν το δικαιωμα στο αξιολογητη να βαθμολόγηση τον εργαζόμενο απο 7 μεχρι μείον….το μείον ξερετε τι σημαινει….απόλυση ΑΦΟΥ θεωρητε αχρηστος για την υπηρεσια….εμενα πως μπορει να με αξιολόγηση ενας που καθεται στο γραφειο του ενω ειμαι χειμωνα καλοκαιρι στο δρομο να μαζευω σκουπιδια να τραβαω κάδους που δεν κουνιούνται;;;; Και αν εχω ερθει σε αντιπαράθεση με το προϊσταμενο μου και θελει να μου κανει κακο μου βαζει ενα μείον και χανω τη δουλεια μου…..αυτα ο Μητσοτάκης δεν τα λεει…..αι σιχτιρ με το καθε βολεμενο πια!!!

Ολοκληρη η οικογενεια Μητσοτακη για χρονια ολοκληρα ζει εξ’ ολοκληρου απο το Ελληνικο Δημοσιο………….μαλλον τοτε θα μιλαει για τον εαυτο του!!!!!!!!!!!!

 

Βρε τον κολλημένο με τους ΔΥ. Αυτός δεν είναι δημόσιος υπάλληλος; Ποιος τον Έχει αξιολογήσει μέχρι τώρα;

 

Έλα να Σ δειξω τα πτυχία μου Κ ΔΕΊΞΕ μου αυτά αυτονων που θα με αξιολογήσουν.. .

 

Ο άχρηστος, αααν στις εκλογές βγεί πρωθυπουργός λέμε τώρα (που να μη βγεί ποτέ),ας πούμε τα αποτελέσματα θα βγουν 12 το βράδυ, αυτός 1 η ώρα όλους τους δημόσιους υπαλλήλους θα τους στείλει σπίτια τους…

 

Παμε αξιολογηση απο την βουλη και προς τα κάτω να δούμε στην Βουλή ποσοι θα μεινουν και δεν εννοω τους υπαλλήλους…

 

κ μην ξαχναμε την αξιολογηση την κανουν οι τσιπρο-ψε-κασμενοι…

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments