....

ΘΕΣΣΑΛΌΝΙΚΗ : ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ



Δεκαέξι Αφγανοί εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους επί της οδού Μοναστηρίου - Αφού τους ακινητοποίησαν, τους ατίμωσαν κουρεύοντάς τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε βάρος τεσσάρων Πακιστανών υπηκόων, όταν, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι κατήγγειλαν, πολυάριθμη ομάδα Αφγανών εισέβαλε στο διαμέρισμά τους, τους επιτέθηκε και τους λήστεψε.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι στην Αστυνομία, οι δράστες τους ακινητοποίησαν, τους αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και χρήματα, ενώ με τη χρήση βίας τούς κούρεψαν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πόλεμο συμμοριών Αφγανών και Πακιστανών, με στόχο την ανάληψη των «ηνίων» στο κέντρο της πόλης, σε εγκληματικό επίπεδο, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομική έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16 ατόμων, τα οποία, όμως, δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Δείτε το βίντεο με την κακοποίηση των Πακιστανών από Αφγανούς που δημοσιεύει το Thestival.gr:



 

 

 
,

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments