....

ΘΕΡΜΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ, ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας μαζί με στελέχη της Δ.Ε. παραβρέθηκε στα «ΧΧΙΧ Ζωοδόχεια», στα Γιαννιτσά

Θερμή είναι η υποδοχή που επιφυλάσσουν στο υποψήφιο δήμαρχο Ν. Παπανικολάου και στα στελέχη της «Δημοτικής Ενότητας» οι κάτοικοι του δήμου Πέλλας, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.

Πιο συγκεκριμένα, στην Τοπική Κοινότητα Γαλατάδων της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο κ. Παπανικολάου παρέστη στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Γαλατάδων. Κατόπιν επισκέφθηκε το δημοτικό κατάστημα και τις υπηρεσίες του, ενώ αμέσως μετά συνάντησε και συνομίλησε με τους κατοίκους της κοινότητας, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή και για τα οποία δεν υπήρξε καμιά μέριμνα και κανένα ενδιαφέρον να λυθούν από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν από τους δημότες η υποδοχή του υποψηφίου δημάρχου στην Τοπική Κοινότητα Νέας Πέλλας αλλά και στην Δημοτική Κοινότητα Πέλλας. Στην ιστορική αυτή περιοχή είναι εμφανέστατα τα σημάδια της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης.

«Το κακό οδικό δίκτυο, ειδικά στη Νέα Πέλλα, δεν έχει προηγούμενο, η κατάσταση είναι απαράδεκτη», τόνισε ο κ. Παπανικολάου, προσθέτοντας ότι «αποτελεί προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας η υλοποίηση ενός  μεγάλου προγράμματος βελτίωσης και αποκατάστασης δημοτικής οδοποιίας με ασφαλτοστρώσεις, με προτεραιότητα περιοχές των οποίων το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, όπως αυτό της Νέας Πέλλας, της Κρύας Βρύσης, του Μελισσίου, του Σταυροδρομίου κ.λ.π.».

Στην ιστορική έδρα του δήμου μας, στην Πέλλα, όπως εξήγησε στους κατοίκους της ο κ. Παπανικολάου, η νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον τον ίδιο, θα εντάξει, σε συνεργασία με κρατικούς φορείς, σε ενιαία «τουριστικά πακέτα» τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο της Πέλλας, ενισχύοντας την -μειωμένη σήμερα- επισκεψιμότητά τους. «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ενισχυθεί η τοπική οικονομία της Πέλλας, ώστε να επωφεληθούν τα καταστήματα και οι επαγγελματίες από τον τουρισμό και σε τελική ανάλυση οι κάτοικοί της, κάτι που σήμερα δεν γίνεται», σημείωσε ο κ. Παπανικολάου.

Στο τέλος της περιοδείας, το βράδυ της Παρασκευής και μετά την επίσκεψη του στην Παραλίμνη, ο κ. Παπανικολάου και στελέχη της παράταξής του, παραβρέθηκαν στα «ΧΧΙΧ Ζωοδόχεια» που πραγματοποιούνται στην Πλατεία Νέας Τραπεζούντας ,στα Γιαννιτσά, από την Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments