....

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΦΣΕ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΔΗΚΕΔΕ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΤΡΙΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Soul Kitchen (2009)

 

 

Σκηνοθεσία: Fatih Akin

Ηθοποιοί: Adam BousdoukosMoritz BleibtreuPheline Roggan

Διάρκεια: 99 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

 

Στο Αμβούργο υπάρχει ένα ελληνικό εστιατόριο με αρκετά προβλήματα. Ιδιοκτήτης είναι ο Ζήνος, κι έχει σχέση με μια Σέρβα μπασκετμπολίστρια. Για τον Ζήνο Καζαντζάκη, τον Ελληνογερμανό ιδιοκτήτη ενός τριτοκλασάτου εστιατορίου στο Αμβούργο, όλα πάνε στραβά. Η κοπέλα του βρίσκει δουλειά στη Σανγκάη, το γκουρμέ μενού του καινούργιου σεφ διώχνει τους λιγοστούς του πελάτες, ενώ αναγκάζεται να προσλάβει τον υπό περιοριστικούς όρους αδερφό του ως μάνατζερ. Ένα γερό λουμπάγκο είναι το μόνο που του λείπει...

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8  ΑΒΑΝΤΙ (1972)

 

Σκηνοθεσία: Billy Wilder

Ηθοποιοί:  Jack LemmonJuliet MillsClive Revill

Διάρκεια: 140 λεπτά

Είδος ταινίας: Κωμωδία

 

 

Ο επιχειρηματίας Γουέντελ Αρμπάστερ πηγαίνει επειγόντως στην Ιταλία όταν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα αφαιρεί τη ζωή στον πατέρα του και την... κρυφή ερωμένη του. Όταν καταφθάνει και η κόρη της ερωμένης, τα πτώματα των γονιών εξαφανίζονται μυστηριωδώς και οι δύο εχθροί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να λύσουν το μυστήριο. 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 1/9

 

 

Mamma Mia! (2008)

 

 

 

Σκηνοθεσία: Phyllida Lloyd

Ηθοποιοί:  Meryl StreepPierce BrosnanAmanda Seyfried

Διάρκεια: 108 λεπτά

Είδος ταινίας: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

 

Η Donna (Meryl Streep) είναι μια ανεξάρτητη μητέρα, που μεγάλωσε μόνη της τη κόρη της και είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού ξενοδοχείου που βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί. Η κόρη της, Sophie (Amanda Seyfried) σύντομα θα παντρευτεί, και η μητέρα της κάλεσε δυο πολύ καλές της φίλες, τη Rosie και την Tanya, οι οποίες μαζί με την Donna αποτελούσαν κάποτε τη μουσική μπάντα Donna and the Dynamos. Η μελλοντική νύφη από την άλλη, θέλοντας να μάθει την ταυτότητα του πατέρα της, αποφασίζει να καλέσει στο γάμο της τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της. 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments