....

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

σε τακτική συνεδρίαση την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Θέμα 1ο: Επικύρωση πρακτικών 6ης/20-4-2018, 7ης/26-4-2018, 8ης/9-5-2018, 9η/21-5-2018, 10ης/11-6-2018, 11ης/25-6-2018 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Εισηγητής: Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέμα 2ο: Υποχρεωτική αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Ο.Π.Δ.) έτους 2018.

Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προγραμματικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Θέμα 3ο: Έγκριση για την 13η τροποποίηση προϋπολογισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έτους 2018.

Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προγραμματικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Θέμα 4ο: Έγκριση τροποποίησης της 158/2018 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΩΔ2Ζ7ΛΛ-ΛΟΕ) ως προς τη διόρθωση ΚΑΕ που αφορούν το πάγιο χορήγημα των Γραφείων των Διευθύνσεων Α' βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Πέλλας.

Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αν. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

 

Θέμα 5ο: Αποδοχή έκθεσης εκκαθάρισης της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ» (ΑΟΝΑΣ) και απαλλαγή των ορισθέντων εκκαθαριστών με την υπ. αρ. 183/26-4-2012 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εισηγητής: Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

 

Θέμα 6ο: Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το έργο «Αντικατάσταση Εξωτερικών Κουφωμάτων 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και του Σχολικού Κτιρίου που συστεγάζονται τα (1ο – 9ο – 13ο – 17ο) Νηπιαγωγεία Γιαννιτσών», προϋπολογισμού 100.000,00 €.

Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αν. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

Θέμα 7ο: Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης και του σχεδίου αυτής, μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Π.Ε. Χαλκιδικής και Δήμου Σιθωνίας για την υλοποίηση του έργου «Αναγκαίες κυκλοφοριακές και αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στον κεντρικό δρόμο της Νικήτης».

Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Θέμα 8ο: Έγκριση σχεδίου κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και λήψης περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για την κατασκευή έργων συντήρησης του οδικού δικτύου (επαρχιακού, κοινοτικού) αρμοδιότητας συντήρησης της ΥΔΤΕ Π.Ε. Πιερίας εντός του έτους 2019.

Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας.

Θέμα 9ο: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση βατότητας στα οδικά τμήματα Στρυμονικό-Όρια Ν. Θεσσαλονίκης και Θερμών-όρια Ν. Θεσσαλονίκης», κωδ. αρ. 2131ΣΕΡ002ΚΑΠ18, προϋπολογισμού: 235.000,00€.

Εισηγητής: Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

Θέμα 10ο: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου με τίτλο: «Παρεμβάσεις για τη διατήρηση της διοχετευτικότητας και συντήρηση των αντιπλημμυρικών έργων των υδατορεμάτων Αλμωπίας για τα έτη 2018-2019», προϋπολογισμού 1.500.000,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 «Δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών (Προσαρμογή στην οδηγία 2014/24/ΕΕ )».

Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Θέμα 11ο: Έγκριση τρόπου δημοπράτησης για την επιλογή αναδόχου του έργου «Ετήσιες παρεμβάσεις για την διατήρηση της διοχετευτικότητας και συντήρησης των αντιπλημμυρικών έργων ποταμού Αξιού και των υδατορεμάτων που συμβάλλουν έτους 2018 – 2019».

Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Θέμα 12ο: Έγκριση για τη τροποποίηση σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της Δαγκλή Αρχοντίας του Αλεξάνδρου, υπαλλήλου ΙΔΑΧ ειδικότητας ΥΕ προσωπικού Καθαριότητας ΠΕ Κιλκίς- με αύξηση του ωραρίου εργασίας της σε οχτώ (8) ώρες ημερησίως για πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα, που είναι το ανώτατο όριο της πλήρους απασχόλησης με αντίστοιχη αύξηση των πάσης φύσεως αποδοχών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 87 του Ν.4483/17.

Εισηγητής: Ανδρέας Βεργίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.

 

Θέμα 13ο: Έγκριση για τη τροποποίηση της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης της υπαλλήλου ΠΕ Πέλλας Κουρκουρίκη Στυλιανής του Νικολάου, ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (ΙΔΑΧ) μερικής απασχόλησης και της υπαλλήλου ΠΕ Πέλλας Χριστοφορίδου Ελένης του Γεωργίου, ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (ΙΔΑΧ) μερικής απασχόλησης με αύξηση του ωραρίου εργασίας σε οκτώ (8) ώρες ημερησίως που είναι το ανώτατο όριο πλήρους απασχόλησης, με αντίστοιχη αύξηση των πάσης φύσεως αποδοχών τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 87 του Ν.4483/17.

Εισηγήτρια: Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά, Αν. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

 

Θέμα 14ο: Έγκριση για τη τροποποίηση συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης της υπαλλήλου της Π.Ε.Σερρών Νταούδη-Τοπάλη Αθανασίας του Ιωάννη, ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, και της υπαλλήλου της Π.Ε.Σερρών Καρλή Δέσποινας του Χαράλαμπου, ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, με αύξηση του ωραρίου εργασίας της σε οχτώ (8) ώρες ημερησίως για πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα, που είναι το ανώτατο όριο της πλήρους απασχόλησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 87 του Ν.4483/17.

Εισηγητής: Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

 

Θέμα 15ο: Έγκριση για τη τροποποίηση συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης των υπαλλήλων ΠΕ Χαλκιδικής Χατζηευθυμίου Σουλτάνας, Κοσμά Όλγας και Καραούλη Αικατερίνης, ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, με αύξηση του ωραρίου τους σε οκτώ (8) ώρες και με αντίστοιχη αύξηση των αποδοχών τους σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 87 του Ν.4483/17.

Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments