....

ΤΑΣΟΣ ΠΕΤΚΟΥ : ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΥΣΑΦΗ ΩΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αντί σχολίου..
Προσωπικά εκπλάγην θετικά με την απόλυτα φυσιολογική αποχώρηση του Αντώνη Ρυσάφη από την διεκδίκηση του Δήμου Έδεσσας. Είχε αρχίσει να γίνεται φανερό ότι ο μόνος λόγος που επέμενε μέχρι τέλους ήταν το αποτέλεσμα των ενδοκομματικών διαπραγματεύσεων για το μέλλον της διαχείρισης του Δήμου Έδεσσας. Με την κίνηση του αυτή έδωσε θετικό δείγμα ότι ενδιαφέρεται για το γενικότερο καλό πέρα από τα προσωπικά γινάτια.
Επίσης εκπλάγην αρνητικά με τα όσα απερίγραπτα καταγγέλει, για τους κομματικά και πολιτικά συνοδοιπόρους του και φίλους του. Γίνονται τέτοια πράγματα από σοβαρούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες με εμπειρία δεκαετιών; Αν ναι, τότε επέδειξε πραγματική τόλμη την οποία καλό θα είναι να ολοκληρώσει αναφέροντας ονόματα και διευθύνσεις για να επιληφθούν ενδεχομένως οι αρμόδιες αρχές.
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι η απεγνωσμένη προσπάθεια του να μας παρουσιάσει όλους ίδιους, όλους μέλη του "σάπιου" συστήματος το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε να υπηρετήσει! Γράφει λοιπόν ο φίλος Αντώνης:
%%%
...
Εγώ απλά ήθελα να προσφέρω στον τόπο μας. Και σίγουρα δεν μ’ ενδιαφέρει να γίνω μέρος αυτού του σάπιου συστήματος. Έχω μια αξιοπρέπεια και αρνήθηκα τις προτάσεις που μου έγιναν από τους δυο εκπροσώπους να συμπορευτώ μαζί τους.
...
%%%
Τσουβαλιάζει εδώ το σύστημα των ομοϊδεατών του και φίλων του που διοικεί τα τελευταία 12 χρόνια τον Δήμο, με το "παλιό σάπιο" προηγουμένων δεκαετιών. Ξεχνάει όμως να αναφέρει ότι το δεξί του χέρι ήταν ο επί 11ετία Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του "παλιού σάπιου" συστήματος, και πρωτοπαλίκαρα του ήταν κάποιοι "συγγενείς και φίλοι" του "παλιού σάπιου" συστήματος.
Επίσης ξεχνάει να αναφέρει ότι πλην του επικεφαλής, κανένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Κοινωνίας σε Κίνηση δεν έχει άμεση ή έμμεση σχέση με αυτό που αυτός ονομάζει "σάπιο παρελθόν", πέρα από κοινές πολιτικοκοινωνικές αντιλήψεις. Άρα, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ φίλε Αντώνη. Η Κοινωνία σε Κίνηση είναι μακρυά από παλιά και νέα συστήματα και αυτό αναγνωρίζεται από τον κόσμο που την αγκαλιάζει όλο και περισσότερο.
Αν λοιπόν πραγματικά εννοείς ότι "θέλεις να προσφέρεις στον τόπο σου", η φυγή δεν είναι η λύση: υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή που θα οδηγήσει τον Δήμο μακρυά από όλα όσα καταγγέλεις. Και αυτή είναι η Κοινωνία σε Κίνηση!
 
Από σχετική ανάρητηση στο προσωπικό του προφίλ δημόσια/
 
2023-07-26-194039

2023-07-26-194054

2023-07-26-194101
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments