....

ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!

 

 

Άρθρο από https://mykonosestates.com

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που είναι απαραίτητο να δει κάποιος εφόσον έχει αποφασίσει να επισκεφτεί την Μύκονο είναι το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της. Η δυτική πλευρά του νησιού χαρίζει στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές με θέα το ηλιοβασίλεμα και είναι πολύ εύκολο κάποιος να φτάσει στη συγκεκριμένη πλευρά του νησιού. Πιο συγκεκριμένα, η χώρα της Μυκόνου και οι περιοχές του Αγίου Ιωάννη, Αγίου Στεφάνου καθώς και ο Ορνός είναι οι καταλληλότερες για να παρακολουθήσει κάποιος το μαγικό ηλιοβασίλεμα αλλά φυσικά υπάρχουν και άλλες περιοχές που θα τις δούμε λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω. Τι λέτε; Πάμε να ξεκινήσουμε;

Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να απολαύσεις τη βόλτα με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου από την περιοχή της μικρής Βενετίας. Το συγκεκριμένο μέρος θεωρείται ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία του νησιού και χιλιάδες τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται εκεί κάθε απόγευμα για να δουν το ηλιοβασίλεμα και τα υπέροχα σπίτια με τα πολύχρωμα παράθυρα. Είναι ένα από τα πιο κλασσικά μέρη του νησιού καθώς είναι σχεδόν πάντα γεμάτο από κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η μικρή Βενετία έχει πολλά μαγαζιά και εστιατόρια τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες του νησιού να δειπνήσουν και να απολαύσουν το ποτό ή το κοκτέιλ τους παρακολουθώντας αυτό το μαγευτικό θέαμα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εικόνα από το συγκεκριμένο σημείο του νησιού… Ωστόσο η μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία.

Μια άλλη επιλογή την οποία μπορεί να κάνει κάποιος ή κάποια έτσι ώστε να απολαύσει  το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου λίγο πιο απομονωμένα και ιδιωτικά είναι να μείνει στο χώρο όπου έχει νοικιάσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Φυσικά αν ο συγκεκριμένος χώρος έχει μπαλκόνι το οποίο να δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δει το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα όμως και να μην μπορεί κάποιος να απολαύσει τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος από το δωμάτιο του, ο χώρος της πισίνας του ξενοδοχείου είναι σίγουρο ότι αποτελεί το ιδανικό μέρος καθώς δημιουργεί μια ιδιαίτερα ρομαντική και χαλαρή διάθεση.

Επιπλέον, αν κάποιος μπορεί και θέλει να νοικιάσει μια βίλλα για να περάσει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει την ιδανική επιλογή, έτσι ώστε να δει από κοντά το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, καθώς υπάρχουν πολλές βίλλες οι οποίες νοικιάζονται σε διάφορα μέρη του νησιού. Αν λοιπόν αποφασίσετε να νοικιάσετε μια τέτοια βίλλα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας και παράλληλα είστε και ρομαντικός τύπος, τότε φροντίστε να βρείτε μια βίλλα στη δυτική πλευρά του νησιού. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η συγκεκριμένη πλευρά δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να έχουν μια καλύτερη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Τέλος, στο νησί των ανέμων μπορεί να βρει κάποιος πολλά μαγαζιά, είτε στο κέντρο του είτε σε κάποιες από τις πιο διάσημες και κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού, στα οποία έχει τη δυνατότητα να δει το ηλιοβασίλεμα και παράλληλα να πιει το ποτό του ή να απολαύσει το φαγητό του.

Πώς σου φάνηκε το άρθρο?

Άρθρο από https://mykonosestates.com

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments