....

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΜΙΣ ΟΠΙΣΘΙΑ 2017» ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ (PHOTOS)

Ένα όμορφο χάος προκάλεσαν στους δρόμους της Βραζιλίας οι υποψήφιες για το διαγωνισμό της Μις Οπίσθια 2017, όταν όλες μαζί βγήκαν βόλτα πριν την έναρξη του περιβόητου ετήσιου διαγωνισμού «Miss BumBum» που γίνεται κάθε χρόνο στην Βραζιλία. Έτρεξαν όλες μαζί με τα μαύρα μαγιό τους στους δρόμους του Σάο Πάολο για να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον διαγωνισμό που πέρσι πάνω από 17 εκατομμύρια βραζιλιάνοι ψηφίσαν για να αναδείξουν την βασίλισσα των οπίσθιων.

Οι διαγωνιζόμενες είναι 27 ανάμεσα τους και ένα μοντέλο του Playboy (για πρώτη φορά λαμβάνει μέρος διαγωνιζόμενη εκτός Βραζιλίας) αλλά και μια γυναίκα που έχει μόνο ένα πόδι. Το κοινό πρέπει να αποφασίσει ποιες από τις 27 γυναίκες θα περάσου στην τελικό που θα γίνει τον Νοέμβριο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από εδώ και πέρα έχουν απαγορευτεί τα πλαστικά οπίσθια από τον διαγωνισμό και όλες οι διαγωνιζόμενες έχουν φυσικά προσόντα.

7OHler.jpg 7OHxxk.jpg 7OHWFx.jpg 7OHXSQ.jpg 7OHoYF.jpg 7Ob1aj.jpg 7ObsyC.jpg 7Ob7fZ.jpg 7ObM1G.jpg 7ObTR4.jpg 7ObarM.jpg 7Ob0xf.jpg 7Obd3L.jpg 7Ob8n1.jpg

Ένα όμορφο χάος προκάλεσαν στους δρόμους της Βραζιλίας οι υποψήφιες για το διαγωνισμό της Μις Οπίσθια 2017, όταν όλες μαζί βγήκαν βόλτα πριν την έναρξη του περιβόητου ετήσιου διαγωνισμού «Miss BumBum» που γίνεται κάθε χρόνο στην Βραζιλία. Έτρεξαν όλες μαζί με τα μαύρα μαγιό τους στους δρόμους του Σάο Πάολο για να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον διαγωνισμό που πέρσι πάνω από 17 εκατομμύρια βραζιλιάνοι ψηφίσαν για να αναδείξουν την βασίλισσα των οπίσθιων. Οι διαγωνιζόμενες είναι 27 ανάμεσα τους και ένα μοντέλο του Playboy (για πρώτη φορά λαμβάνει μέρος διαγωνιζόμενη εκτός Βραζιλίας) αλλά και μια γυναίκα που έχει μόνο ένα πόδι. Το κοινό πρέπει να αποφασίσει ποιες από τις 27 γυναίκες θα περάσου στην τελικό που θα γίνει τον Νοέμβριο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από εδώ και πέρα έχουν απαγορευτεί τα πλαστικά οπίσθια από τον διαγωνισμό και όλες οι διαγωνιζόμενες έχουν φυσικά προσόντα.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/miss-bum-bum-brazil-dromous-brazilias/
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments