....

ΤΑ "4" ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ (VIDEO PHOTOS)

Ο Εδεσσαϊκός έκλεισε την φετινή περίοδο του πρωταθλήματος νικώντας το Σταυροδρόμι με 4-0.η διάφορα των τεσσάρων βαθμών απο τον Εξαπλατάνο των αναγκάζει να δόση αγώνα μπαράζ την προσεχή Κυριακή προκειμένου με νίκη να ανέβει στην Γ Eθνική. ήλθε η ωρα της ευθύνης όλων μας ποδοσφαιριστές τεχνική ηγεσία διοίκησης και φιλαθλων να σταθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας για να γίνει πραγματικότητα η άνοδος της ομάδας μας στην Γ εθνική μετα απο ,17 χρόνια.

 

Ο προπονητής του Εδεσσαϊκού παρέταξε την ομάδα με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Βόλτση,Κουμπους,Κιορτση,Βλαδοβιτη,Τσιτσαγκα,Προυντση,Καράμπελα,Μπάρμπα,Καρτζιο,Ρετζια και Τσιρλιδη ενώ στον πάγκο ήταν οι : Λαφαζανιδης,Παπαηλιας,Αποστόλου,Παπαγεωργίου,Σαββίδης,Σφετκος και Χοτζιας.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο κ.Μπουρλουτσκι με βοηθούς τον κ.Ζιωγλη και τον κ.Παπαδόπουλο.

Η ομάδα του Εδεσσαικού άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Στέλιο Ρετζια με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από παράλληλη σέντρα του Τσιρλιδη. ΣΤΟ 20ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του. με τον Τσιρλιδη, στη συνέχεια ο ίδιο παίκτης τριπλασίασε το σκόρ ενώ το 4ο γκόλ της ομάδας σημειώθηκε με αυτογκόλ στο 42ο λεπτό.  

Στην αναμέτρηση των ομάδων στο 2ο ημίχρονο δεν σημειώθηκε καμμία αξιόλογη φάση και από τις δύο ομάδες.


Πλέον η τελική αναμέτρηση μετά το αποτέλεσμα θα γίνει την άλλη Κυριακή 21 Μαίου στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας "Φορης Γεντζης¨ Εδεσσαικος-Δόξα Εξαπλατανου.

 

Το WWW.TASTV.GR κοντά στην ομάδα του Εδεσσαϊκού κάλυψε δημοσιογραφικά όλο τον αγώνα. Παρακολουθήστε παρακάτω τα γκόλ και τις πιο αξιόλογες φάσεις του αγώνα.

13/5/17

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments