....

ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 4 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΣΤΗΝ Κ.Ε.

 

                Με εκατοντάδες νέες εγγραφές πορεύεται το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον προσυνεδριακό διάλογο που ήδη έχει ξεκινήσει μετά από την πρόσφατη αποχώρηση 9+2 στελεχών του. Στην Πέλλα από τα 3000 σχεδόν εγγεγραμμένα μέλη, μετά τις επίσημες παραιτήσεις 136 μελών με επιστολές και ανακοινώσεις στον Τύπο, υπήρξαν ήδη αντικαταστάσεις από τους επιλαχόντες στα κομματικά όργανα.

Στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του νομού μας, μετά τις αποχωρήσεις 5 εκλεγμένων μελών από τα 37 συνολικά νομαρχιακά στελέχη που μετέχουν, έγιναν ήδη οι αντικαταστάσεις από τους επιλαχόντες και ανάλογη είναι και η κομματική διαδικασία για τις Οργανώσεις Μελών και τα συντονιστικά τους συμβούλια.

Στην πορεία προς το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο νομός Πέλλας έχει πλέον 4 γυναίκες μέλη στην ΚΕ του κόμματος. Πέρα από την βουλευτίνα Θεοδώρα Τζάκρη, τα νέα μέλη είναι η Σοφία Σταυρίδου, η Άννα Δεμερτζίδου και η Ειρήνη Αρκουμάνη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου μας Στέφανου Κασσελάκη, σε αυτή την πορεία «για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο στόχος είναι η νίκη της αριστεράς. Εμάς δεν μας αφορά μια αντιπαράθεση μέσα στον προοδευτικό χώρο για το ποιος θα είναι λιγότερο ή περισσότερο δεύτερος.Αυτό ενδεχομένως να αφορά κάποιους άλλους, που συνεχώς μιλούν στο όνομα της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, αλλά έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο ιστορικός ρόλος της σε αυτή τη χώρα:Να βρίσκεται απέναντι στη Δεξιά και να την κερδίζει».


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments