....

ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ

 

 

Μέσα σε ένα τοξικό περιβάλλον στη βουλή και παραιτήσεων υπουργών που συνέφαγαν με κουμπάρους ολιγάρχες, ξεκινά σε κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της, η ενημέρωση ενόψει των ευρωεκλογών. Μια σημαντική πορεία προς το μέλλον της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης.

Η Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έδεσσας διοργανώνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση, στις 17:00 το απόγευμα στο Καφέ GOSSIP (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς) στην Έδεσσα. Ομιλητής ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Νικόλας Φαραντούρης. Θέμα συζήτησης οι «Πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση σε σχέση με την διεθνή πολιτική κατάσταση».

 

Στο τιμόνι της Ν.Ε. ΠΕΛΛΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Γιώργος Σγορούδης

Ήδη στις Οργανώσεις Μελών του νομού Πέλλας γίνονται συναντήσεις και καθορίζονται εκδηλώσεις για την ενημέρωση των πολιτών με θέμα την σημαντικότητα των ευρωεκλογών του ερχόμενου Ιουνίου.

Στο νομό Πέλλας μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στα κομματικά όργανα, με ομόφωνη απόφαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, Συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕΛΛΑΣ είναι για δεύτερη θητεία ο Γιώργος Σγορούδης με Αναπληρώτρια την Κατερίνα Ζήνα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments