..

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

 

Ανακοίνωση με αιχμές κατά της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρουσία της πρώτης στη σημερινή ορκωμοσία του Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η παρουσία της κ. Μπακογιάννη στην ορκωμοσία «εκθέτει τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση τους»:

Παράλληλα, αναρωτιέται αν :

- Πρόκειται για επίσημη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για προσωπική υπόθεση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ.;

- Έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών για αυτήν την παρουσία;

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται άδικα στην Τουρκία χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η συνοχή και η αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς πρέπει να είναι δεδομένες. Οι προσωπικές κινήσεις αβρότητας και δημοσίων σχέσεων δεν βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης, δεν βοηθά η υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί για υποχωρητικότητα την ελληνική κυβέρνηση, δικαιολογώντας έτσι την τουρκική προκλητικότητα, ενώ θα τιμήσει με την παρουσία της την ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου» καταλήγει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments