....

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

 

 

Αναστάτωση προκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 7:30, ένας 40χρονος ιερέας στο κέντρο του Πύργου, καθώς προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές στη προσπάθειά του να βγει από το σημείο στο οποίο είχε σταθμεύσει το αγροτικό του αυτοκίνητο, επί της Μανωλοπούλου, λίγο πριν από τη συμβολή με την οδό Πατρών.

Ο νεαρός ιερωμένος, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά δεν ήταν και πολύ… φρόνιμος, με συνέπεια να κληθεί αστυνομική δύναμη για να τον συνετίσει! Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος και παρακολουθούσε το ασυνήθιστο θέαμα. Τελικά, ο ζωηρός ιερέας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης.

Όπως ανέφεραν στην εφ. «Πατρίς» αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν σταθμεύσει, εκανε βόλτες μέσα στον Πύργο με το αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με άλλες (ανεπιβεβαίωτες) μαρτυρίες, φέρεται να μίλησε απρεπώς σε διερχόμενη γυναίκα, ενώ νωρίτερα μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με… όχι και τόσο ενδεδειγμένο για ιερέα λεξιλόγιο!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments