....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Μ. ΜΠΟΛΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

sunenteuksi

Μ. Μπόλαρης: «Τέλος στα ψευτοδιλήμματα του Ψωμιάδη»

«Οι λεονταρισμοί και τα ψευτοδιλήμματα δε θα ξεγελάσουν τους πολίτες», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Έδεσσα.

Ο κ. Μπόλαρης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του απερχόμενου νομάρχη, είπε χαρακτηριστικά «Ο κ. Ψωμιάδης που αρέσκεται να λέει ότι εγώ είμαι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και δεν θα υψώσω φωνή διαμαρτυρίας, τι έχει να πει στους πολίτες που τον είδαν να «ξηλώνει» εν μια νυκτί τον αδερφό του από την θέση του αντιπεριφερειάρχη, επειδή αυτό απαίτησε ο Αντώνης Σαμαράς; Ας σταματήσει πια ο εμπαιγμός, οι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας ξέρουν πλέον την αλήθεια και οι λεονταρισμοί από πλευράς του, δεν πείθουν κανέναν».

«Το πραγματικό δίλημμα αυτής της Κυριακής», επεσήμανε ο κ. Μπόλαρης «είναι το αν θα εκλεγεί περιφερειάρχης που θα φέρει ανάπτυξη και θα πατάξει την ανεργία, ή θα επικρατήσουν οι δυνάμεις της συντήρησης και της στασιμότητας. Πάμε μπροστά με ανάπτυξη, ή μένουμε σε λογικές παρελθόντος;».

Ο κ. Μπόλαρης απηύθυνε έκκληση σε όσους απείχαν την προηγούμενη Κυριακή από τις κάλπες, λέγοντας «το μήνυμα παραλήφθηκε και από τις δύο κυβερνήσεις. Όμως αυτή την Κυριακή θα εκλεγεί περιφερειάρχης για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας και οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν για να εκλέξουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο».

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού κ.κ. Β. Γιουματζίδης, Ηλ. Θεοδωρίδης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γ. Πασχαλίδης και ο Νομάρχης Πέλλας Μ. Καραμάνης μαζί με τους υποψ. Περιφ. Συμβούλους στο Νομό Πέλλας.

Παρακολουθήστε αποκλειστικά βίντεο από τη συνέντευξη τύπου.

{flv}bolaris1{/flv}

{flv}bolaris2{/flv}

Σχόλια - Facebook Comments