....

ΣΥΝΕΝΤEΥΞΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΑΣΟΥ ΤΣΟΥΜΠΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (VIDEO)

 
 
 

Ένα από τα "μεγάλα ονόματα" που κατηφόρισαν το καλοκαίρι στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη ήταν και ο Τάσος Τσουμάγκας. Με πέρασμα από την ΑΕΚ αλλά και την Πορτογαλία, σίγουρα προκάλεσε αίσθηση με την απόφασή του να παίξει στην Γ΄Εθνική για τους "κιτρινόμαυρους"...

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός βρέθηκε χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV και μίλησε για τη νέα του ομάδα και όχι μόνο. Μάλιστα επειδή ο Τάσος γεννήθηκε στην Έδεσσα δεν έλειψε και η παρομοίωση... με τον καταρράκτη (σήμα κατατεθέν της μακεδονικής πόλης...). Αναλυτικά οι δηλώσεις Τσουμάγκα:


Για τον Εργοτέλη: "Είδα ποιοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα και σίγουρα επηρεάστηκα για να έρθω και εγω. Ο Εργοτέλης πρέπει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και εύχομαι αλλά και πιστεύω πως εκεί θα επιστρέψει και ο συμπολίτης ΟΦΗ".

Για το γκολ στον Ηλυσιακό: "Χάρηκα που σκόραρα και πήραμε το ματς στις καθυστερήσεις αλλά οπωσδήποτε αυτό που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα μου! Προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα, έχουμε πίεση γιατί πάμε μόνο για την άνοδο αλλά είμαι και είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε..."


Για την Εθνική Eλλάδος: "Η Εθνική έχει βελτιωθεί. Ελπίζω να κερδίσουμε τη Βοσνία και στο τέλος να πάμε Μουντιάλ!"


Για την Πορτογαλία και τον Σάντος: "Το ποδόσφαιρο εκεί έχει άλλες βάσεις. Είναι πολύ πιο προχωρημένοι! Όταν έπαιξα στο πρωτάθλημά τους είχα την ευκαιρία να παω και να δω παιχνίδια των μεγάλων ομάδων, της Μπενφίκα και την Πόρτο! Δεν γνώρισα κάποιο μεγάλο όνομα αλλά μόνο από τα γήπεδα που έχουν καταλαβαίνεις τη διαφορά! Όσο για την Εθνική ομάδα της χώρας, σίγουρα λίγοι περίμεναν πως θα πάρει το Euro! Ήταν μια έκπληξη! Σίγουρα σε μεγάλο βαθμό η Πορτογαλία ήταν ομάδα του προπονητή! Σε μεγάλο βαθμό έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης λόγω Σάντος! Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλος προπονητής είναι και αυτό το έδειξε και στη χώρα μας..."


Για τη Βραζιλία: "Δεν σας κρύβω πως την υποστηρίζω και χάρηκα πολύ για το 3-0 κόντρα στην Αργεντινή τα ξημερώματα της Παρασκευής"!


Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

http://www.neakriti.gr/default.aspx?page=newsdetail&DocID=1365648

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments