....

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ 95.000 ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ ΤΟΥ

 

 

Μια περιουσία κόστισαν σε μια 38χρονη από τη Φλώρινα τα μελλούμενα που υποσχέθηκε να της αποκαλύψει ένας πνευματιστής μαϊμού, ο οποίος όμως δεν είδε το δικό του μέλλον!

Οπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο δράστης, αφού της τηλεφώνησε και της συστήθηκε ως πνευματιστής - μελλοντολόγος, κατόρθωσε να την πείσει για τις ικανότητές του και της απέσπασε συνολικά 95.000 ευρώ!

Το ιλιγγιώδες ποσό είχε στείλει τμηματικά το θύμα στη σπείρα που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Φλώρινας, στην οποία, εκτός από τον 33χρονο «πνευματιστή», συμμετείχαν και δύο γυναίκες. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η απάτη σε βάρος της γυναίκας κράτησε από τον Απρίλιο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ το πρώτο δίμηνο του 2017 ο δήθεν μελλοντολόγος εκβίαζε την 38χρονη για να της αποσπάσει και άλλα χρηματικά ποσά!

Η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να μην έχει πλέον χρήματα ούτε για τα βασικά και έτσι αποφάσισε να καταγγείλει την εκβίαση στην Αστυνομία. Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν ο 33χρονος δράστης και οι συνεργοί του, μία 76χρονη και μία 50χρονη. Στο σπίτι του νεαρού σε περιοχή της Φλώρινας κατασχέθηκαν 61 τραπουλόχαρτα χαρτομαντείας, μία τράπουλα, μετρητά ύψους 500 ευρώ, δύο υπολογιστές, ένα κινητό, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία φορητή μονάδα αποθήκευσης. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και εκβίαση κατά περίπτωση.

Στο μεταξύ, στο Ηράκλειο έπεσε θύμα απάτης και ένας 39χρονος, από δύο Τσιγγάνες ηλικίας 40 και 36 ετών. Ο άντρας θέλησε να μάθει τη... μοίρα του, κάτι που του στοίχισε 170 ευρώ, ενώ οι δύο γυναίκες κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να του αποσπάσουν άλλα 500 ευρώ.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments