....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να συναντηθούν τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

Η συνάντηση αναμένεται να έχει αποσβεστικό χαρακτήρα μετά το τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, δεδομένου ότι η επικοινωνιακή γραμμή του πρωθυπουργού διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεχόμενος έντονη κριτική από στελέχη τόσο της κυβέρνησης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις Καμμένου για plan b έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών, εμφανίζεται προσηλωμένος στον κυβερνητικό σχεδιασμό. O προβληματισμός στο Μαξίμου υφίσταται για το εξάμηνο που έχει να διανύσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, μέχρι η συμφωνία να έρθει για κύρωση στην ελληνική Βουλή.

Προς την κατεύθυνση να πέσουν οι τόνοι έχει ήδη κινηθεί ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του, διαβεβαιώνοντας για τη στενή συνεργασία των δύο πολιτικών αρχηγών.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η σημερινή ανάρτηση του κ. Καμμένου στον λογαριασμό του στο Twitter, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε σφοδρά πυρά από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι καλούσαν επί της ουσίας τον πρωθυπουργό να πάει σε οριστική ρήξη με τον υπουργό Άμυνας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments