....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΈΡΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΑΥΛΟ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ.

 

 

Τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων, μέχρι πρότινος Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σκύδρας, Παύλο Περπερίδη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Συντονιστής ενημέρωσε τη Δήμαρχο για τα νέα του καθήκοντα και συζητήθηκε η διερεύνηση και η προοπτική συνεργασίας μεταξύ των φορέων που εκπροσωπούν αμφότεροι.

Ο κ. Περπερίδης, ως Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων στο 3ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας με χωρική ευθύνη τους Νομούς: Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας κι έδρα τη Βέροια, έχει στην αρμοδιότητά του τα εξής αντικείμενα:

1)Συντονισμός εκπαιδευτικού έργου του κλάδου των Φιλολόγων όλων των Γυμνασίων και Λυκείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

2)Συντονισμός του εκπαιδευτικού έργου του κλάδου των Φιλολόγων μιας ενότητας των Γυμνασίων και Λυκείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

3)Συντονισμός παιδαγωγικής ευθύνης μιας ενότητας Γυμνασίων και Λυκείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

4)Συνεργασία με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για θέματα εκπαιδευτικού σχεδιασμού.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο Συντονιστής πρόσφερε στη Δήμαρχο το βιβλίο του με τίτλο «Επικοινωνιακή Ορθολογικότητα και Παιδαγωγική Πράξη», έκδοση 2018.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου έκφρασε τη χαρά της και συγχάρηκε τον κ. Περπερίδη για τη νέα επιτελική – εκπαιδευτική του θέση που τη χαρακτήρισε ως τιμή, τόσο για τον ίδιο όσο και για το Δήμο κι όλους τους συμπολίτες μας.

Παράλληλα, τον ευχαρίστησε θερμά για τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική του προσφορά κι ευρύτερα καθώς και για τη διάθεσή του να προσφέρει κι από τη νέα του θέση.

Του ευχήθηκε δε, υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο εκπαιδευτικό του ρόλο και σ΄ό,τι επιθυμεί και προγραμματίζει.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments