....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας

 

 

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστο Σμία στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

 

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, στράφηκε στα θέματα που υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στις Νοσοκομειακές Μονάδες Έδεσσας και Γιαννιτσών.

Ειδικότερα, εκτός από την προμήθεια αξονικού τομογράφου που θα λύσει σημαντικά προβλήματα, ο Διοικητής επισήμανε τις ανάγκες σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό στις δύο μονάδες, ώστε να πλαισιωθούν ακόμη καλύτερα οι διευθύνσεις και τα τμήματα που απευθύνονται σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα.

 

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανασιάδου – Αηδονά εξέφρασε την προσωπική στήριξη και τόνισε τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με όσα μέσα διαθέτει, στις προσπάθειες που καταβάλλονται από το διοικητικό προσωπικό για καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Εξήρε το έργο και την αυταπάρνηση του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας που υπερβαίνει τα εσκαμμένα και ανταποκρίνεται επιτυχώς σε καθημερινές περιπτώσεις που χρήζουν σημαντικής υγειονομικής περίθαλψης.

 

Με ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών για το Πάσχα και ευχόμενη προς το νέο Διοικητή καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας δεσμεύτηκε να επισκεφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα τις δύο νοσοκομειακές μονάδες της Πέλλας για να λάβει ακόμη πιο ενδελεχή ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments