....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

 

Συνάντηση εργασίας είχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και η  αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα Αθηνά Αηδονά, οι οποίοι με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων συζήτησαν για τη νέα προγραμματική περίοδο και τα έργα που μπορούν να βοηθήσουν την τοπική αναπτυξιακή διαδικασία.

Με τη συνάντηση αυτή η αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης ξεκίνησε από την Έδεσσα τη σειρά επαφών με τους δήμους της Πέλλας, όπως είχε εξαγγείλει, προκειμένου να τεθούν οι προτεραιότητες για το νέο ΕΣΠΑ και να στηριχθεί η προετοιμασία των σημαντικών έργων. Εκτός αυτών συζητήθηκαν οι σημαντικές προτεραιότητες για το Δήμο Έδεσσας και η πορεία παλαιότερων έργων που μπορούν να γίνουν έργα - γέφυρες.

Ενδεικτικά συζητήθηκαν τα έργα που αφορούν την ολοκλήρωση των εργασιών του πολυχώρου "Μέγας Αλέξανδρος", η μεταφορά του γηπέδου της Έδεσσας, η αξιοποίηση του παλιού τεμένους ως επισκέψιμου χώρου έκθεσης των αρχαιοτήτων της περιοχής, η κατασκευή βιολογικού καθαρισμού και νηπιαγωγείου στην Άρνισσα, τα έργα αγροτικής οδοποιίας που έχουν σταματήσει, τα φράγματα και άλλα σημαντικά έργα για την τοπική ανάπτυξη.

Εκτός των θεμάτων χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων από το ΕΣΠΑ συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, όπως είναι ο φωτισμός και οι διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments