....

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

Νέες συμφωνίες ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων - Όλο το UEFA CHAMPIONS LEAGUE, SUPERLEAGUE και EUROLEAGUE θα παίζουν στη Cytavision.
( 28.12.2011 | 17:22:17 )

Η Cytavision πέτυχε σημαντικές συμφωνίες για ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις, οι οποίες ικανοποιούν τις ανάγκες των φίλαθλων συνδρομητών της, εδραιώνοντας με τον τρόπο αυτό ακόμη περισσότερο τη θέση της στο χώρο.

Συγκεκριμένα, για την τριετία 2012-2015 έχει αναβαθμίσει τη συμφωνία μετάδοσης του UEFA Champions League. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων (PLAY-OFF και Oμίλων) του UEFA Champions League που διεξάγονται τις Tρίτες και τις Τετάρτες. Η πρώτη επιλογή της Τετάρτης, που σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, θα μεταδίδεται από κανάλι ανοικτής ζώνης, θα μεταδίδεται την ίδια ώρα και από τη Cytavision σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition).

Επιπρόσθετα, έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη NOVA Ελλάδος, στο πλαίσιο της οποίας οι συνδρομητές της θα έχουν το πλεονέκτημα να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος A’ Κατηγορίας (SUPERLEAGUE), καθώς και μεταξύ άλλων τους αγώνες μπάσκετ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης EUROLEAGUE.

Πέραν από τις πιο πάνω διεθνείς διοργανώσεις, σε τοπικό επίπεδο, έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια για τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας στις προκριματικές φάσεις των διοργανώσεων της UEFA. Συγκεκριμένα, από το 2013, εννέα εντός έδρας αγώνες της Oμόνοιας στην Ευρώπη, για την προκριματική φάση, θα μεταδίδονται αποκλειστικά από τη Cytavision. H συμφωνία δεν έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, αφού έγινε ανά αγώνα και θα διαρκέσει μέχρι η ομάδα να δώσει εννέα παιγνίδια. Στη συμφωνία υπάρχει, επίσης, πρόνοια για διαπραγμάτευση των εκτός έδρας αγώνων της Ομόνοιας στο εξωτερικό από τη Cytavision με διαμοιρασμό εσόδων. Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, έγιναν και άλλες σημαντικές εμπορικές συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν αμοιβαία οφέλη.

Οι πιο πάνω συμφωνίες συμπληρώνουν με τον πιο δυναμικό τρόπο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που μπορούν να παρακολουθούν οι συνδρομητές της Cytavision, από τα αποκλειστικά της κανάλια Cytavision Sports 1, 2, 3, 4 και 5, καθώς και από άλλα 14 αθλητικά κανάλια.

Οι νέες συμφωνίες, που καθιστούν τη Cytavision ως την καλύτερη επιλογή των φιλάθλων, παρουσιάστηκαν από τον Προϊστάμενο της Cytavision, κ. Ορέστη Βασιλείου, στους αθλητικούς συντάκτες σε Διάσκεψη Τύπου στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Cytavision του Συμβουλίου της Cyta, κ. Νικόλας Γεωργιάδης, ανέφερε ότι οι συνεχείς μεθοδικές προσπάθειες του Οργανισμού στο συγκεκριμένο τομέα έχουν αποδώσει, καθιστώντας τη Cytavision ως την πιο ελκυστική πλατφόρμα για το φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

H Cyta προσφέρει τώρα στους συνδρομητές της Cytavision και τα δημοφιλή κανάλια της Nova.

H Cyta συμφώνησε με τη Nova τη μετάδοση των καναλιών με ταινίες και αθλητικό περιεχόμενο, που εκπέμπονται και από την πλατφόρμα της Nova Cyprus.
H συμφωνία αποτελεί ακόμη μια μεγάλη επιτυχία της Cyta η οποία δημιουργεί νέες προοπτικές για τη Cytavision καθιστώντας την ουσιαστικά ως την πιο πλούσια σε περιεχόμενο πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Κύπρο.

Από 23 Δεκεμβρίου 2011 οι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να παρακολουθούν τα Νovacinema 1-4 στις θέσεις 100-103 αντίστοιχα και τα Novasports 1, 2, 3, 4, 6, 7 στις θέσεις 104-109 αντίστοιχα. Το Nova Christmas θα βρίσκεται στη θέση 110.

Oι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να απολαμβάνουν τα πιο πάνω κανάλια δωρεάν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Την 1η Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα τέλη των νέων πακέτων της Cytavision σε κάποια από τα οποία θα περιλαμβάνονται και τα κανάλια της Nova.

Σχόλια - Facebook Comments