....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΡΜΑΣ: ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017 - (VIDEO PHOTOS)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ένας από τους πιο δραστήριους Συλλόγους του Ν. Πέλλας ο  Σύλλογος Γυναικών Όρμας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στο εστιατόριο  ταβέρνα ΔΙΟΝΥΣΟΣ στο χωριό.

Ο Σύλλογος έχει ιδρυθεί το έτος 2010 και αποτελείται από περίπου 60 γυναίκες , οι οποίες δραστηριοποιούνται με το χορευτικό τμήμα , την κοινωνική τους, ανιδιοτελή προσφορά και κυρίως στον καλλωπισμό του χωριού τους σε διάφορους δημόσιους χώρους.

Εμείς ως TASTV.GR βρεθήκαμε καλεσμένοι  στις πάντα επιτυχημένες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Όρμας και καλύψαμε δημοσιογραφικά την εκδήλωση με βίντεο και φωτογραφίες. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία . Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις γυναίκες του συλλόγου όπως επίσης και στην κα. Ρίτσα η οποία παρασκεύασε την πολύ πετυχημένη και νόστιμη βασιλόπιτα. Επίσης να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλπωπίας, Αντιδήμαρχοι και αρκετός κόσμος.

Η εκδήλωση πετυχημένη, όπως θα δείτε και στο βίντεό μας ,ήταν γεμάτη κέφι και ζωντάνια όλων των γυναικών και καλεσμένων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


17/1/17

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments