....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΡΜΑΣ: ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ 2017 - ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (VIDEO PHOTOS)

 

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 ο Σύλλογος Γυναικών Όρμας  διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο Αυγουστιάτικο Φεγγάρι στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου.

Στις χορευτικές εκδηλώσεις  παρουσιάστηκαν χοροί από τον Σ.Γ. Όρμας με χορούς της Μακεδονίας, από τον Ε.Ο. Γιαννιτσών "Η ΠΕΛΛΑ" με χορούς της Θράκης, από τον Α.Ο. "ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ" με χορούς της Κρήτης από τον ΜΣ. Χρύσας - Τσάκων- Ροδωνιάς "ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΗΤΑΙΣΙΟΥ" παρουσιάσαν χορούς της Μακεδονίας .

Στην εκδήλωση παρευράθηκε και η Βουλευτής κα Θ. Τζάκρη η οποία αναφέρθηκε στην πολύ ζεστή φιλοξενία του Συλλόγου Γυναικών Όρμας ο Δήμαρχος Αλμπωπίας Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο πρώην Ευρωβουλευτής Γιάννης Γκλαβάκης.

.Η βραδιά εκτός από μαγευτική ήταν και πλούσια σε χορό και διασκέδαση για όλο τον κόσμο. .

Εμείς ως TASTV.GR και χορηγοί επικοινωνίας ήμασταν εκεί στις πάντα επιτυχημένες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Όρμας και καλύψαμε  δημοσιογραφικά την εκδήλωση με βίντεο και φωτογραφίες και ευχαριστούμε τον Σύλλογο για αυτή την μοναδική ζεστή και την άψογη φιλοξενία .

Ευχόμαστε πάντα το Σύλλογος Γυναικών Όρμας να πραγματοποιεί πάντοτε τέτοιες όμορφες και επιτυχημένες εκδηλώσεις και να μας εκπλήσσει.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και σε όλο το Δ.Σ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό μας βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία του χρήστη Orma.


 
 
 
 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments