....

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΚΡΩΤΙΚΑ - ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΡΑΣΝΑ-«ΣΗΚΩΣΑΝ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ 335.000 ΕΥΡΩ
  • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
  • ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ
  • ΣΑΦΑΡΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - 24 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ
  • ΕΚΛΕΒΕ ΤΡΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΡΑΣΝΑ-«ΣΗΚΩΣΑΝ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ 335.000 ΕΥΡΩ



Οι δύο δράστες, υπό την απειλή όπλου, την κινητοποίησαν και, αφού της επιτέθηκαν, την εξανάγκασαν να τους δώσει, 335.000 ευρώ.

Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε χθες το βράδυ μία 53χρονη στα Νέα Βρασνά.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια, γύρω στις 11 το βράδυ, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας της και τους άνοιξε, καθώς όπως είπε νόμιζε ότι ήταν γνωστοί.

Οι δύο δράστες, υπό την απειλή όπλου, την ακινητοποίησαν και, αφού της επιτέθηκαν, την εξανάγκασαν να τους δώσει, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, περισσότερα από 335.000 ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
,
 


 


ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Κατασχέθηκαν περίπου 100 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 1 κιλό κατεργασμένης και 81 δενδρύλλια - Σκόπευαν να εξάγουν τα ναρκωτικά στη Γερμανία

Στον εντοπισμό ενός αγροκτήματος και μίας οικίας, πλήρως εξοπλισμένων για την καλλιέργεια, την αποξήρανση, την επεξεργασία και τη συσκευασία κάνναβης, έφτασαν το Σάββατο το μεσημέρι αστυνομικοί στις Πηγές Καβάλας, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση.

Από το εσωτερικό της οικίας και το αγρόκτημα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 100 περίπου κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 81 δενδρύλλια κάνναβης και 1 περίπου κιλό κατεργασμένης κάνναβης.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή των Πηγών Καβάλας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γερμανίας, ηλικίας 41 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου Καβάλας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν τη συντονισμένη επιχείρηση, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης από τους δράστες.

Κατά τη διάρκεια αυτής, εντοπίσθηκε αρχικά το αγρόκτημα όπου οι δύο δράστες καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης. Στο εσωτερικό του αγροκτήματος υπήρχε ένα κτήριο, εντός του οποίου οι αστυνομικοί κατέλαβαν τους δύο υπηκόους Γερμανίας να προβαίνουν σε επεξεργασία φυτών κάνναβης.



 



ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ

Τέσσερα άτομα με μάσκες, πιθανότατα Ρομά, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από πολίτη - Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία, καθώς περίπου στις 11.30 σημειώθηκε ένοπλη ληστεία κοντά σε κατάστημα τράπεζας στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή και να αναζητούνται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέντε άτομα με μάσκες, κατά πάσα πιθανότητα Ρομά, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν τσάντα με χρηματικό ποσό από 52χρονο άνδρα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα που τους περίμενε και τράπηκαν σε φυγή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο αργότερα το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και καμμένο κοντά στην περιοχή του ΤΕΙ Σίνδου και ότι οι δράστες επιβιβάστηκαν σε άλλα οχήματα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 



ΣΑΦΑΡΙ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - 24 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

Σε βάρος των 24 γυναικών βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Σαφάρι ελέγχων πραγματοποίησαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που εκδίδονταν παράνομα σε υπαίθριους χώρους.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν 24 γυναίκες (5 ημεδαπές-19 αλλοδαπές), σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».
,

 



ΕΚΛΕΒΕ ΤΡΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο 36χρονος δράστης συνελήφθη από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επ' αυτοφόρω - Είχε δράσει και σε Δενδροπόταμο, Μενεμένη

Στη σύλληψη ενός 36χρονου για κλοπή τροχών από αυτοκίνητα προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης πιάστηκε επ' αυτοφόρω να αφαιρεί τροχό αυτοκινήτου. Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης προέκυψε επιπλέον, ότι ο συλληφθείς πριν από τρεις μήνες περίπου προέβη σε δύο ακόμη κλοπές ελαστικών από αυτοκίνητα στις περιοχές του Δενδροποτάμου και της Μενεμένης.
,
 



ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε αστυνομικό σήμα για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξή του από τις αστυνομικές αρχές.

Στην επ' αυτοφόρω σύλληψη ενός διακινητή μεταναστών, μετά από καταδίωξη εντός της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος Πακιστανός οδηγούσε όχημα επί της Εγνατίας, όταν αστυνομικοί του έκαναν σήμα για έλεγχο. Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξή του.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου και διαπιστώθηκε ότι στο όχημα επέβαιναν εννιά αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Ο 24χρονος διακινητής συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.
,

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments