....

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Ένα συγκινητικό μήνυμα, γεμάτο συμβολισμούς, που εκπέμπει δύναμη, έστειλε στους θαυμαστές του ο Θάνος Μικρούτσικος, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, δίνει «υπόσχεση» ότι θα παλέψει να ανακάμψει.

«Μπροστά μου το αχανές Λιβυκό. Το ‘απροσμέτρητο νερό’ που λέει και ο ποιητής. Δεξιά στο βάθος δεν φαίνεται το φανάρι του Ελ Ασχραμπ. Πριν λίγο καιρό έσβησε απότομα. Αύριο ξεκινώ το ταξίδι για να το ανάψω πάλι», έγραψε ο Θάνος Μικρούτσικος.



Μπροστά μου το αχανές Λιβυκό. Το "απροσμέτρητο νερό" που λέει και ο ποιητής. Δεξιά στο βάθος δεν φαίνεται το φανάρι του Ελ Ασχραμπ. Πριν λίγο καιρό έσβησε απότομα. Αύριο ξεκινώ το ταξίδι για να το ανάψω πάλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο μουσικοσυνθέτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας απέναντι στο οποίο στέκεται με κουράγιο και αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια. Μάλιστα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, στο Λονδίνο, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. 

 

Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του εντάθηκε όταν στις αρχές του μήνα ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην καλοκαιρινή περιοδεία του έργου «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου» σε ποίηση του Νίκου Καββαδία, λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments