....

SURVIVOR2 : ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΣΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΘΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑ! (VIDEO)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε πως αρκετές παίκτριες της ομάδας των Διάσημων έχουν παράπονα με την συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά μια ατάκα - απειλή της Ελένης Χατζίδου ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση.

Το περιστατικό έγινε την ώρα που η ομάδα βρίσκονταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια κάποιου αγωνίσματος και η Κωνσταντίνα τράβηξε την κοτσίδα της Ελένης για να της κάνει ένα πείραγμα. Όμως η Ελένη εκνευρίστηκε πολύ με αυτή την κίνηση.

«Θα φας σφαλιάρα, μην  με ξαναπειράξεις, έτσι;», της είπε φανερά τσαντισμένη. «Σοβαρά, τώρα. Μην μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι», πρόσθεσε.

Τότε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της απάντησε: «Καλά, πρώτη φορά σου το έκανα και να έρθεις να μου πεις μετά ξανά, δεν μου αρέσει».

Η τραγουδίστρια το συνέχισε λέγοντας: «Κάνεις γενικά διαφορά και είναι λίγο... Κοψ’τα».

«Συγγνώμη, Ελένη μου. Δεν σε ξαναπλησιάζω καν. Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει. Οχι από πίσω μόνο» είπε η Κωνσταντίνα με την Ελένη να εξηγεί πως τα έχει πει και μπροστά στις κάμερες.

Συγκεκριμένα η είπε: «Εκτός τόπου και χρόνου είναι η Κωνσταντίνα. Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα χαιρόμασταν γιατί μπήκε ένα κορίτσι χαρούμενο, με θετική ενέργεια. Απλά περνάμε δύσκολες ώρες και ειδικά στη φάση που είμαστε στα αγωνίσματα σκεφτόμαστε αυτό.

Δεν θέλουμε ούτε πειράγματα, ούτε τίποτε. Δεν θα κρύψω ότι σε ένα αγώνισμα της μίλησα απότομα. Δεν είναι παιδική χαρά το Survivor. Κάποια στιγμή και μετά ξεφεύγει. Δεν έχουμε όλη την ίδια όρεξη. Γίνονται σκηνικά συνέχεια. Μου πέταξε μια μπηχτή το πρωί ότι η Μαρία δέχεται χειρονομίες, ενώ κάποιες άλλες δεν. Αφού είχε κάμερες αποφάσισα να το συζητήσω. Και μου λέει δεν θέλω».

Εκνευρισμένη όμως ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού σε κάποια φάση αντιμίλησε στην Χατζίδου λέγοντας πως: «Όλοι είναι Παναγίες είστε πίσω από τις κάμερες».

Ο καβγάς, βέβαια, δεν έμεινε εκεί, καθώς συνεχίστηκε και στην καλύβα. Η Ελένη Χατζίδου, μάλιστα, αναφέρθηκε και στις προσωπικές της συνεντεύξεις στην κάμερα.

Στη συνέχεια είδαμε την Κωνσταντίνα να πετάει την μπηχτή της μπροστά σε όλους όταν η Δαλάκα έκανε χειρονομία στην Σαμαρινου.

«Μην κάνεις χειρονομίες, απαγορεύεται Δαλάκα», είπε η παρουσιάστρια κι αυτό η τραγουδίστρια δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Όσο για τις χειρονομίες Κωνσταντίνα αν το πρόβλημα σου είναι οι κάμερες, εγώ το έχω πει στις κάμερες», είπε μετά η Χατζίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments