....

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ (VIDEO)

 

 

"Διαμαρτυρία στα Σκόπια για την υπεράσπιση του ονόματος"
 
Φεβρουάριος 27, 2018. 20:46
 
Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση της Τρίτης  για να υπερασπισθούν  το συνταγματικό όνομα της χώρας, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
 

 

 

 

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες (χιόνιζε) και τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν την ‘παμμακεδονική’ διαμαρτυρία στα Σκόπια, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων βγήκε στους δρόμους της πόλης με σκοπό την υπεράσπιση του ονόματος και την ταυτότητα του έθνους της χώρας, όπως σημειώνεται.
 
 
 
 
Πέρα από τα αιτήματα που ανάγνωσαν οι διοργανωτές επεσήμαναν ότι:
 
 
Εάν η κυβέρνηση δεν αποδεχθεί τα αιτήματα, οι Σλάβοι από όλον τον κόσμο ζητούν τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών , παρέχοντας προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος της ψήφου στην έβδομη εκλογική περιφέρεια, χωρίς να χρειάζεται να καθορίζεται το δικαίωμα ψήφου σε κάθε βουλευτικές και προεδρικές εκλογές. (Σημείωση: η 7η εκλογική περιφέρεια είναι οι απόδημοι).
 
 
 
Οι Σλάβοι από όλον τον κόσμο απορρίπτουν  κάθε δημοψήφισμα για το όνομα και την αλλαγή του συντάγματος για το όνομα και την ταυτότητα του έθνους.
Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν: το παγκόσμιο ‘μακεδονικό’ κογκρέσο,  ο σύλλογος της Μακεδονίας του Αιγαίου, ο σύλλογος ‘μακεδόνων’ ισλαμικής θρησκείας, το ‘μακεδονικό’ μανιφέστο και ‘μακεδονικές’ πατριωτικές οργανώσεις.
 
 
(Στοιχεία από netpress.com.mk)
 
              
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments