....

ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Στα γραφεία του υποκαταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. (Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων)

στη Βέροια βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για το θέμα των αποζημιώσεων των αγροτών της Πέλλας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΛ.Γ.Α. Μαζί του παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.

Ο κ. Θεοδωρίδης και ο κ. Καλαϊτζίδης συνομίλησαν με αγρότες που βρίσκονταν εκεί και άκουσαν το αίτημά τους για άμεση τακτοποίηση των πληρωμών που δικαιούνται. Επίσης, αμφότεροι είχαν συνάντηση με την Επόπτρια για την Π.Ε. Πέλλας κα. Παπαδοπούλου με την οποία συζήτησαν το θέμα της επίσπευσης των αποζημιώσεων των αγροτών της Πέλλας και της Ημαθίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι «οι αγρότες πρέπει να αποζημιωθούν σύντομα και, σε κάθε περίπτωση πριν το Πάσχα».

Από την πλευρά της η κα. Παπαδοπούλου διαβεβαίωσε τον κ. Θεοδωρίδη και τον κ. Καλαϊτζίδη ότι το αργότερο μέχρι την Μεγάλη Τρίτη οι δικαιούχοι αγρότες θα έχουν πληρωθεί.

Για το θέμα ο κ. Θεοδωρίδης θα έχει επικοινωνία και συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α.  κ. Έξαρχο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments