....

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ [VIDEOS]

 

 

Εξιτήριο πήρε ο Γιάννης Μπουτάρης από το Ιπποκράτειο, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε- με σπρωξιές και κλωτσιές- στον Λευκό Πύργο- στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά την σωματική επίθεση που δέχθηκε, ο κ. Μπουτάρης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο και οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο κ. Μπουτάρης έδωσε το Σάββατο κατάθεση για τα όσα συνέβησαν και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση.

Αποχωρώντας από το νοσοκομείο ο κ. Μπουτάρης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε πει στο ΑΠΕ: «Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».

Επίθεση στον Μπουτάρη σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία Ποντίων [Εικόνες]

Επίθεση από το πλήθος δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά την παρουσία στην επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων

Επίθεση στον Μπουτάρη σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία Ποντίων [Εικόνες] | in.gr


Επίθεση από το πλήθος δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά την παρουσία στην επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Σύμφωνα με το Thestival.gr ο κ. Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, πήγε στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Εκεί έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη στάση του απέναντι στην Τουρκία αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους, ενώ μερικοί εκ των συγκεντρωθέντων του ζήτησαν να φύγει από την εκδήλωση.

Ο ίδιος αρχικά δεν αντέδρασε, μέχρι που ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να του επιτεθούν, με σπρωξιές και κλωτσιές.

Τελικά οι συνοδοί του πρόλαβαν να τον απομακρύνουν χωρίς να υπάρξει συνέχεια, καθώς και κάποιος τραυματισμός.

 



 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments