....

ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΛΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ENOΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ «ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ;» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στην Ορεστιάδα βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συναντήθηκε με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Ο Φώτης Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα.

«Θέλω να σας βεβαιώσω ότι είναι συστηματική, επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς, πονάτε. Όλοι μας πονάμε για αυτή την υπόθεση, περισσότερο εσείς, αλλά η διαβεβαίωση μας πιστεύω ότι πρέπει να είναι δεδομένη προς εσάς. Ότι είναι δυνατόν το κάνουμε, να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε και επίμονα και συστηματικά», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε: «Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών στην πατρίδα».

Η Σοφία Κούκλατζη, μητέρα ενός εκ των στρατιωτικών, απευθύνθηκε στον Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments