....

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ 31 ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ (PHOTOS)

Με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια του, ο μικρούλης Honghong που γεννήθηκε πριν από τρεις μήνες στην Κίνα σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο μωρό

Με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια του, ο μικρούλης Honghong που γεννήθηκε πριν από τρεις μήνες στην Κίνα σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο μωρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το χαριτωμένο μωράκι από την επαρχία Χουνάν της κεντρικής Κίνας πάσχει από μια ακραία μορφή πολυδακτυλίας, μία σπάνια πάθηση που εμφανίζεται σε 1 ανά 1000 βρέφη και εκδηλώνεται με την παρουσία επιπλέον δακτύλων σε κάποιο ή σε όλα τα άκρα τους.



Αυτό που κάνει ξεχωριστή και ιδιαίτερα σπάνια την συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο αριθμός των επιπλέον αυτών δακτύλων (11 πάνω από το κανονικό) καθώς και το γεγονός ότι σε κάθε χεράκι του, το μωρό έχει από δύο παλάμες από τις οποίες όμως λείπουν οι αντίχειρες.



Παρόλο που και η μητέρα του Honghong πάσχει από πολυδακτυλία, ισχυρίζεται ότι όλες οι εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει προγεννητικά δεν είχαν δείξει καμία παραμόρφωση και ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δοκίμασαν ένα ισχυρό σοκ αντικρίζοντας το μωράκι τους μετά τη γέννησή του.

Ανήσυχοι για το μέλλον του μωρού τους και για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στη ζωή του λόγω της ιδιαιτερότητάς του, οι δύο γονείς έχουν απευθυνθεί σε γιατρούς προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των επιπλέον δακτύλων. Ωστόσο, το νεαρό της ηλικίας του, η περιπλοκότητα της κατάστασής του και η οικονομική ανέχεια της οικογένειάς του μπορούν τελικά να του στερήσουν την ευκαιρία για ένα φυσιολογικό μέλλον.

Γεννήθηκε μωράκι στην Κίνα με 31 δάχτυλα σε χέρια και πόδια

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments