....

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ 4 ΕΩΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

                ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ

Το "Με αγάπη για τον Έλληνα, από την Έλενα" είναι ένα σπονδυλωτό έργο για τη δύναμη της οικογένειας και των δεσμών της. Μια κωμική σκιαγράφιση του μικρότερου κυττάρου της Ελληνικής κοινωνίας.

Φαίνεται πως όλοι μας -όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά κυρίως εμείς- ζούμε με την αίσθηση πως η οικογένεια μας και κυρίως η γονική, στέκεται σιμά μας στα εύθραυστα τείχη της ψυχής μας για να τα σμιλεύσει και να τα στηρίξει, αναδεικνύοντας την μοναδικότητα της ύπαρξης και το απύθμενο των δυνάμεων μας.

Δεν γνωρίζουμε το όρια των αντοχών και των δυνατοτήτων μας, παρά μονάχα σαν φύγουμε από αυτήν και δημιουργήσουμε οι ίδιοι τον κόσμο μας...Σαν αποφασίσουμε να πλάσουμε τον νέο, ολοκαίνουργιο , μοναδικό μικρόκοσμό μας, ενταγμένο στο σύνολο του μακρόκοσμου που μας περιβάλλει.

Και αυτή ακριβώς είναι η μαγεία, η απεριόριστη σιγουριά που σου προσφέρει η οικογένεια σου....πως μπορείς να καταφέρεις να εξελίσσεσαι, να αναπτύσσεσαι, να ανασυνθέτεις και να αναδημιουργείς....μέσα από την λύπη και από την χαρά, μέσα από την δυσκολία μα και από την ευκολία...μέσα στην οικογένεια σου και έξω από αυτήν.

Αυτή είναι η φετινή πρόκληση και η πρόσκληση από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων Re-act. Να αναδείξουμε την ελληνική οικογένεια...την αίσθηση του ανήκειν που έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας και που επιθυμούμε να συνεχίσουμε και που οφείλουμε να περάσουμε στα παιδιά μας.... μα προπάντων την ανάγκη να παραμείνουμε "ωραίοι ως Έλληνες".
Σε κείμενα της Έλενας Ακρίτα, το "Με αγάπη για τον Έλληνα, από την Έλενα", ξεκινά την θεατρική του πορεία το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και θα συνεχίσει τις παραστάσεις έως και την Τετάρτη 8 Μαρτίου. Σε σύλληψη και σκηνοθεσία Ηρώς Γεωργίου, με τους Απάζογλου Δήμητρα, Βασιλείου Βάνα, Γεωργίου Ηρώ, Θεοδώρου Ελένη, Κίτσου Ελένη, Λιπαρίνη Ελευθερία, Λιπαρίνη Θάνο, Μπόγια Ειρήνη, Μωυσίδου Ελισάβετ, Παπαϊωάννου Θοδωρή, Ρουμελή Χάρη, Σαββαΐδη Πέτρο, Σέξτου Μαρία, Σεραφείμ Σοφία, Τζογγίδου Ελένη, Τζούρτζου Ελένη, Φωτιάδη Παναγιώτη, Χαϊδευτού Χριστίνα, Χιονίδη Παντελή, Χουϊαρίδου Ντίνα .

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 9 μ.μ.

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments