....

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 18ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΑΣΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία ανακοινώνει τη διοργάνωση του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου

«Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε σημαντικές προκλήσεις: αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, περιβαλλοντικές τεχνολογίες - δικτύωση και προστασία φυσικού περιβάλλοντος»
& International Workshop “Information Technology, Sustainable Development, Scientific Network & Nature Protection”
                                   

8-11 Οκτωβρίου 2017
ΕΔΕΣΣΑ ΠΕΛΛΑΣ
Περιοχή Βαρόσι

ΑΙΓΙΔΑ
      
Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε.) διοργανώνει το 18ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο & Διεθνή Ημερίδα με αντικείμενο: «Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις: αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, ολοκληρωμένη διαχείριση υπαίθρου και προστασία φυσικού περιβάλλοντος» που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Εδεσσας (8-11 Οκτωβρίου 2017). Στην παραπάνω προσπάθειά μας συμβάλλουν οι εξής φορείς: η Βουλή των Ελλήνων, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης με τις τοπικές Δασικές Υπηρεσίες, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ο Δήμος Εδέσσης, το ΚΠΕ Εδέσσης-Γιαννιτσών, το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και τα δυο Ινστιτούτα Δασικών Ερευνών Θεσ/νίκης-Αθηνών (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ).

Το Συνέδριο αυτό αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του δασικού κλάδου & του Φυσικού Περιβάλλοντος και αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 σύνεδροι, η πλειονότητα των οποίων θα προέρχεται γενικά από τον γεωτεχνικό χώρο, κυρίως όμως από τη Δασική Υπηρεσία. Ειδικότερα φέτος το Συνέδριο θα έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς αυτό θα φιλοξενήσει εισηγητές και εργασίες από το εξωτερικό. Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ερευνών κορυφαίων επιστημόνων της Δασολογικής επιστήμης και του Φυσικού Περιβάλλοντος, και τα πορίσματά τους θα δώσουν απαντήσεις σε πολλά από τα επείγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας μας και όχι μόνο.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας.
Με ιδιαίτερη τιμή

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Δρ Νικάλαος Σ. Γρηγοριάδης
Τακτ.Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΙΔΕ Θεσ-νίκης

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments