....

ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΘΡΕΨΗ-ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Στην Σκύδρα στις 2-11-2018 στο κτίριο «ΔΗΜΗΤΡΑ»  πραγματοποιήθηκε ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Θρέψη-Λίπανση των οπωροφόρων δένδρων».

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας σε συνεργασία με την Π.Ε. Πέλλας και τον Δήμο Σκύδρας,.

Στην ημερίδα η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου καλωσόρισε το κοινό που παρευρέθηκε και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Μαρνασίδης Συμεών,Γεωπόνος - ΔΑΟΚ Πέλλας όπου αναφέρθηκε στη συμβολή της ορθολογικής λίπανσης στην βελτίωση της παραγωγής και στην προστασία του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια ο Ξένος Γεώργιος ενημέρωσε το κοινό για το ρόλο και τη χρησιμότητα των αναλύσεων εδάφους και φύλλων  Γεωπόνος της Αειφορίας Πέλλας

Στη συνέχεια μίλησε ο  Σωτηρόπουλος Θωμάς, τακτικός ερευνητής του ΕΛΓΟ "ΔΗΤΗΤΡΑ" Ινστιτούτου Γενετικής βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων και αναφέρθηκε για την "Θρέψη-Λίπανση των κυριότερων Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δέντρων και τέλος το λόγο πήρε ο Πατσιάνης Γρηγόριος Γεωπόνος της Novafarm Α.Ε. όπου έκανε λεπτομερή αναφορά σχετικά με τις "Νέες τεχνολογίες στη λίπανση των καλλιεργειών".

Μετά το τέλος της εκδήλωσης-ενημέρωσης οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν προϊόντα που παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις της Π.Ε.Πέλλας μένοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις υπέροχες γεύσεις και συζητώντας με τους ομιλητές και διοργανωτές τα θέματα της εκδήλωσης.

Εμείς καλύψαμε δημοσιογραφικά με την κάμερά μας την ημερίδας, δείτε σχετικό βίντεό μας παρακάτω και τις επόμενες ημέρες σε ξεχωριστή ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας  θα αναβάσουμε τις ενδιαφέρουσες ομιλίες όλων των ομιλητών που βρέθηκαν προσκεκλημένοι στην ημερίδα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments