....

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ…ΚΟΥΚΛΕΣ!

 

 

 

Ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός στο γερμανικό του πρότυπο, σε όλο του το… μεγαλείο!

 

«Η Γερμανία, η χώρα – πρότυπο για πολλούς, η χώρα που καθοδηγεί την Ευρωπαϊκή Ένωση, μας παρουσιάζει άλλη μια πρωτιά. Μετά τη λειτουργία οίκων ανοχής για κτηνοβάτες, ακολουθούν οι οίκοι ανοχής για εραστές της… πλαστικής κούκλας! Δεν πέρασε πολύς καιρός άλλωστε από τότε που κάποιος αποφάσισε να παντρευτεί πλαστική κούκλα. Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός πολιτισμός που δεν έχει ηθικούς φραγμούς και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει. Είναι αυτός ο πολιτισμός που καθιέρωσε γάμους με ζώα, ο πολιτισμός που θέσπισε και κόμμα παιδεραστών, που μετατρέπει εκκλησίες σε μπαρ και νομιμοποιεί κάθε ανωμαλία. Να μας λείπει τέτοια πρόοδος.

 

Άνοιξε. Πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες από σιλικόνη στη Γερμανία

Ένας διαφορετικός οίκος ανοχής άνοιξε στη Γερμανία και έχει επιτυχία. Το Bordoll, όπως ονομάζεται ο οίκος, βρίσκεται στο Ντόρτμουντ και το διευθύνει μια 29χρονη γυναίκα, η Έβελιν Σβαρτς. Προς το παρόν ο οίκος διαθέτει 11 κούκλες από σιλικόνη και τις νοικιάζει 80 ευρώ την ώρα.

 

Κάθε κούκλα ζυγίζει 30 κιλά, έχει όνομα και είναι αισθητικά μοναδική. Η Σβαρτς εισάγει τις κούκλες της από την Ασία. Το κόστος της κάθε σιλικονάτης κούκλας υπολογίζεται στα 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οίκου πρόκειται για κορίτσια «εξαιρετικά υψηλής ποιότητας».

«Οι κυρίες είναι πραγματικά γυναίκες των ονείρων», διαβάζουμε στο site του Bordoll, οι κούκλες είναι «πάντα πρόθυμες και άβουλες». Οι 11 κούκλες κατηγοριοποιούνται ως «πραγματικές», «πολύ αδύνατες» ή «φανταστικές» και παρατίθενται στην ιστοσελίδα με τις πλήρεις προδιαγραφές τους – από το χρώμα των μαλλιών τους μέχρι τις αναλογίες του σώματός τους.
Οι πελάτες μπορούν να φέρουν από το σπίτι ό,τι ρούχα και αξεσουάρ επιθυμούν για να ντύσουν τις κούκλες.
Η Σβάρτς δήλωσε στη Mail Online ότι ο οίκος ανοχής έχει επιτυχία, οι κούκλες της νοικιάζονται περίπου 12 φορές την ημέρα από άνδρες όλων των ηλικιών και των κρατιδίων της Γερμανίας. Κάποιοι πελάτες πηγαίνουν στο κατάστημα με τις «ανεκτικές» συζύγους τους που τους περιμένουν να τελειώσουν έξω στο αυτοκίνητο ή άλλου. Κάτι συνηθισμένο στη Γερμανία καθώς το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή των κόκκινων φαναριών του Αμβούργου, στο Σεν Πάουλι.
Τα ατυχήματα δεν λείπουν από το Bordoll. Η Γερμανίδα διευθύντρια εξήγησε ότι πρόσφατα αντικατέστησε την «Άννα» που έσπασε στα χέρια ενός πελάτη.

 

Οι «παθητικές» κούκλες της Σβαρτς δεν έχουν καμία σχέση με τις κούκλες-ρομπότ για σεξ, οι οποίες κινούνται, μιλούν και αντιδρούν στο άγγιγμα. Ο συγγραφέας του βιβλίου Love and Sex With Robots (Έρωτας και σεξ με Ρομπότ), Ντέιβιντ Λεβί, πιστεύει ότι η τεχνολογία μπορεί να προσφέρει πολλά και θετικά στην ερωτική ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Θεωρεί ότι τα ρομπότ του σεξ «σκοτώνουν» τη μοναξιά και δίνουν στους εσωστρεφείς και όχι ιδιαίτερα κοινωνικούς ανθρώπους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια σχέση λειτουργική. «Δεν βλέπω τίποτα το ηθικά μεμπτό στο να έχεις κάποιος σεξουαλικές σχέσεις με ένα ρομπότ», δήλωσε πρόσφατα ο συγγραφέας στο Time.»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments