....

ΣΤΑΘΗΣ ΔΟΥΠΚΑΡΗΣ: O ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

 


 Ο Στάθης Δουπκάρης αποτελεί ένα από τα καινούργια μέλη της οικογένειας των Τραχώνων. Κατάγεται από την Έδεσσα όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής ενώ μετά το σχολείο βρέθηκε στην Λάρισα για να πραγματοποιήσει τις σπουδές του στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.


Ο Στάθης είναι 26 ετών και έτοιμος να μεταδώσει τo πάθος του για το ποδόσφαιρο στους μικρούς του παίκτες.  Η ενασχόλησή του με την προπονητική ξεκίνησε το 2015 από τον Εθνικό Αστέρα ως άμεσος συνεργάτης στην αντρική ομάδα και μετέπειτα στο ΓΣ Καισαριανής , ενώ παράλληλα ήταν προπονητής στον Φωστήρα Καισαριανής στους παμπαίδες (Κ13) και στα junior (Κ11). Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος UEFA C και του διπλώματος Smart Football Course Level 1  βάσει της Καταλανικής σχολής της Ισπανίας.


Στους Τράχωνες προπονεί τα αστεράκια (Κ7), ένα τμήμα pre junior (K10) και ένα τμήμα junior (K12). Πρωταρχικός του στόχος είναι τα παιδιά να μπαίνουν στο γήπεδο και να διασκεδάζουν!


«Η προπόνηση δεν γίνεται μόνο για να μπορέσουν τα παιδιά να σταθούν στο γήπεδο απέναντι στην αντίπαλη ομάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε «Η προπόνηση βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν ομαδικό πνεύμα και να γίνουν συνεργάσιμα. Τα μηνύματα που λαμβάνει το παιδί κατά τη διάρκεια της προπόνησης συμβάλουν όχι μόνο στην ποδοσφαιρική εξέλιξη του παιδιού αλλά και γενικότερα στη ζωή του».

 

Ο Στάθης Δούπκαρης είναι γιός του Βετεράνου Ποδοσφαιριστή του Έδεσσαικού αλλά και προπονητή τοπικών ομάδων Βαγγέλη Δούπκαρη.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments